Friday, May 14, 2010

Yg aku suker ...


Entry syok sndiri ... Hehehe ....


Magazine yg aku suker ..  Women's Weekly dn Rapi
Tiap2 bln beli magazine nih.  Blh jer dpt free Rapi tu tp kna jmpa Ayah Ngah kt opis dia tiap2 bln.
X da masa la plak ...



Colour yang aku suker .... Merah
Oooo ... Aku mmg suker merah .... dlm wardrobe ada byk bju merah, skirt merah, seluar merah ...
Aiman pggil aku Mak Merah !!  Hehehe ...


Favourite crner inside my cubicle ...
Ini utk digunakan pada wktu2 emergency ... kalo trlupa nk spray perfume kt rmh.
Yg kt blkg tmpt duduk aku ni la jd mangsa.  Kalo tiap2 taun dpt perfume as birthday present kn best ...
D ... mana perfume ko D ? Bak la sini sebotol .... Hehehe ...



Kereta yg aku suker .... Honda
Dh lama aim for this car ...
Yg model tu plak my favourite prson - Aiman Yusuf. 
Ish3x tembamnya pp Aiman.  Cam kueh pau !! Meh mama cubit ckit ...



Mknan kesihatan yg aku suker ... Byoung
Best2x!! Sedap dn berkhasiat!!  Nk try?? Meh aku bagi sepeket dua ... Hehehe ...



Workout yg aku suker ... Aerobic. Sgt2 enjoy dn suker braerobic.
 Jogging x suker, swimming x pndai, lain2 sukan aku fail ... so aerobic je la yg sesuai dgn aku ...
dh hmpir 10 tahun aku braerobic.



Cookies yg aku suker ... Pineapple Jam Tart dn Choc Chips
Ermmm  .... Sedap !! Yg ni dijual oleh kakak kt DBKL.  Pndai akak ni buat cookies ...
Bkn musim perayaan pon dia buat jgak tau ...
 Aku ni kan suker mkn, so i will order the cookies anytime i wish.
 

Pokok hiasan yg aku suker .... Money plant.
Gebu kn pokok aku ...  cam aku gak.  Hehehe ....



Rockers lelaki yg aku suker .... Amy Search. 
Bkn aku jer, Aiman pn suker dia.  Mak aku pn peminat dia gak tau!!


Penampal kaki yg aku suker ... PerfectSlim.  Korang suka tak pkai benda nih?  Aku suka ... sekali sekali aku akan tampal kt kaki. Dh byk brand aku try tp yg ni paling best.  Once kita tampal kat kaki kita dapat rasa seolah-olah kaki kita diurut.  Nk try ??  Bestfren aku  jual benda nih ....



Skincare yg aku suker - off course la SKII.  Dh hmpir 4 tahun aku pkai this skincare. 
Sgt2 sesuai dgn kulit aku ...




Cosmetic yg aku suker ... MAC. Dh 3 tahun aku pakai brand ni.  X kesah la kwn2 apa brand korang pkai.  Jnji sesuai dgn kita, tul tak ??


Entry suka2 la ... x da mksud apa2 pon ...









1 comment:

Tina Othman said...

tina pun suka majalah Rapi, sebab tu masa tgk blog kc mcm kenal je rupanya kc penah msk Rapi kan =)