Monday, September 20, 2010

12 mlm, 20 September ..


Penat giler weih ari ni. Hari ni posa tapi tak sahur tak makan apa-apa .. turun naik ke tingkat tiga dekat 4 kali. Bkn pakai lift tau .. pakai kaki. Sok tender tutup ... kena stay lagi. Tapi tak gak boleh compile mlm ni,dah tentu sok pagi2 kena sambung. Tak suka la benda pending2 camni, buat mind aku tak clear je. Rushing lak tu. By 11.15 tomorow morning the document must be bind, seal and ready to go. Wah .. ala-ala amazing race la aku esok. Hehe .. Tadi pkul 10 lebih ada jiran dtg beraya. Byknya perkara-perkara dlm kepala aku, kan ..

Adoi !! Camna la mlm ni boleh trmasuk dlm spesis 'Batman' ? Org lain kalo penat senang tido .. aku?? Sok pagi nak bangun awal .. nak sahur. Wahai mata .. ko nak kena  dera dgn minyak serai wangi lagi ke?? Hahaha ..

Good nite readers (ada lgi ke time2 camni?) I'm going for lepaking at my beloved bed. Nak mula dgn kalimah Bismillah ..hopefully tak sampai khatam dah boleh tido. Hehe ..


1 comment:

NirzaShah a.k.a Shahazrin said...

mesti lah ada.... jangan ler dera mata sampai macam tu.. nanti di report polis macam mana??? heheheh