Wednesday, September 22, 2010

Alahai badan ..

Sakit siot. Baru 3 minggu tinggal class dah sakit sana-sini. Nampak sangat aku dah tua.

Coach tak bagi can langsung ..  5 .. 6 .. 7 .. 8 !! ha .. camtu la dia jerit .. hehe ..

Aku rasa ni la class yg paling mendera + 'fun' sekali. Bkn salah coach, badan aku yg terlebih manja sebab dah rehat terlalu lama .. tu yg rasa cam kena dera. Nak habiskan 'pumping' 8 kali pun terkehel, pada hal dlm byk2 'floor exercise' tu yg paling aku suka. Hehe ..

'Fun' pulak sebab step sume tunggang langgang!! hahaha .. Nak sehat punya pasal, aku redha kena dera. Hehe ..


2 comments:

Kuman Chaos said...

sama-sama..
weekend nih nak start cycling balik.. nak kena beli seat baru.. seat yg ada dah "keras" sakittt...
kuman "melayang" Entry

kakchik@ella said...

Good Kuman. Sok2 kita cycling sama2 eh. Lamanya tak mengayuh beskal. hehe ..