Fesbuker ialah org yg tak tau jaga privacy?

Thursday, September 23, 2010

Baru dapat tau dari bakal2 fren tak boleh add aku kat Fesbuk. Dah kena sita dgn double pad lock katanya.

Ini sume kerabat aku punya hal. Feeling diva ala-ala artis konon .. dia paksa aku set 'Privacy'. Katanya 'Fesbuker' ialah org yg tak tau jaga privacy, gunakan platform tu utk tunjuk2 kat org .. where u go .. wat u do.. who u with ..  lubang hidung ko besar mana .. Siot je kan. Malas nak argue - aku jadi 'saya yg menurut perintah' (which is not me). Sume nya gara2 muka dia berlambak dlm Fesbuk aku dan gara2 kwn kitorg sama. Bila dia try to be reserve and secretavie (ada ke word ni ..lantak la ini bukan siri Mind your language) terkantoi la kan cos yg len2 dpt tau dari Fesbuk aku. 

Now only aku trpk (gila lembab aku ni ..) Since dia nak sgt privacy tu ..y not dia remove aku from Fren List dia? Potong connection tu. Habis cerita. 

Kalaulah 'Fesbuker' di cop org yg tak tau mnjaga privacy .. suka menunjuk .. 'blogger' cam kita apa agaknya di mata dia?? Watever your thot is .. ADA AKU KESAH ?? Hahaha ..

You Might Also Like

3 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here