Thursday, September 23, 2010

Fesbuker ialah org yg tak tau jaga privacy?

Baru dapat tau dari bakal2 fren tak boleh add aku kat Fesbuk. Dah kena sita dgn double pad lock katanya.

Ini sume kerabat aku punya hal. Feeling diva ala-ala artis konon .. dia paksa aku set 'Privacy'. Katanya 'Fesbuker' ialah org yg tak tau jaga privacy, gunakan platform tu utk tunjuk2 kat org .. where u go .. wat u do.. who u with ..  lubang hidung ko besar mana .. Siot je kan. Malas nak argue - aku jadi 'saya yg menurut perintah' (which is not me). Sume nya gara2 muka dia berlambak dlm Fesbuk aku dan gara2 kwn kitorg sama. Bila dia try to be reserve and secretavie (ada ke word ni ..lantak la ini bukan siri Mind your language) terkantoi la kan cos yg len2 dpt tau dari Fesbuk aku. 

Now only aku trpk (gila lembab aku ni ..) Since dia nak sgt privacy tu ..y not dia remove aku from Fren List dia? Potong connection tu. Habis cerita. 

Kalaulah 'Fesbuker' di cop org yg tak tau mnjaga privacy .. suka menunjuk .. 'blogger' cam kita apa agaknya di mata dia?? Watever your thot is .. ADA AKU KESAH ?? Hahaha ..

3 comments:

Stubborn Gurl said...

sume pic2 ein kt fb 2 ein privacy kn..
hanye org2 yg dikenali je dpt tgk...hehehe...

Kuman Chaos said...

nak lagi privacy .. takyah guna FB ehhehh
kuman "Link kat Komen" Entry

ProfHariz said...

Aku pun tak kesah :P

New Entry ProfHariz
Semak Jantina PC Anda