Sunday, September 19, 2010

Ha ?? Quota dah cukup ??

Padan muka. Sokmo syok sendiri. Ambek gambar sendiri .. pastu taruk kat sini. Ha ..kan quota dh cukup. Tak leh dah nak upload gmbar kat sini.

Eh .. ok la tu. Korang dtg nak baca2 je, bkn nak tgk muka aku pon .. kan .. kan .. kan ..

Tuan blogspot kata .. kalo aku nak upload gmbar pasni .. kena la bayar sendiri. Shld i or shldn't i?? Tgh pk2 ni. Jeles arr .. tgk korang dok upload gmbar memasing .. aku pun nak la jugak. Camna eh ? Jap-jap. Nak tnya kekwn jap.


9 comments:

Gayahspears said...

hahahah.. adess.. lawak la akak nih :) upload2..gayah nk tgk :)

Kuman Chaos said...

ni limit yg 1GB tu ek?
banyak nya upload gambor ehhehe
kuman Entry

kakchik@ella said...

Gaya .. pe kata kita bralih ke Buku Gmbar??

kakchik@ella said...

Kuman ..

over akak, kan?? Hehe ..

Gayahspears said...

buku gambar??? ape tu???

kakchik@ella said...

Gayah .. Facebook la syg oii. Direct translation la dik. Eee .. cubit kang. Hehe ..

Gayahspears said...

hahahah.. tau :P saje nak manje2 dgn akak ~ wakakakakena beb

kakyon said...

Ella sayang..
blog takleh upload gmbr bnyk2 ke? tanya soklan poyo nie..ngee..

kakchik@ella said...

Kekanda sayang ..

tak leh la kak. blogspot bagi kita free 1GB je, nak lebih kena byr 5 USD setahun. ela tak kesah byr tu tpi tak confident nak charge kedit kad online. camna nak buat ye kak?