Thursday, September 23, 2010

I need help .... PLEASE ..

Good morning korang. Selamat Ari Jumaat. Korang kalo Jumaat datang gerenti senyum lebar. Berkobar-kobar nak keja ari ni. Kalo boleh celik mata nak terjun katil. Nama pun last day keja, kan. Cuba kalo Senin? Ketat je muka sorang2. Hahaha ..

Korang tau tak 'Caterer' yg hebat2 dan meletop + baik punya. Ataupun mana-mana restoran yang  buat Catering Services? Boleh tolong recommend tak? Restoran Mum's Place kat Damansara Perdana tu dah tak buat outdoor catering lagi la. Frust gila aku. Harga tak kesah .. yg penting KUALITI. 

Aku stress ni. Event dah dekat tapi 1 quotation pun aku tak dapat lagi. Tolong eh korang.




1 comment:

eliyaezlinalias said...

salam kakchik...(*_*)
cari caterer ek? cuba try yg ni http://www.suricatering.com.my/ atau kalo nk options lain ada gak, el email kakcik no fon dorg...