I need help .... PLEASE ..

Thursday, September 23, 2010

Good morning korang. Selamat Ari Jumaat. Korang kalo Jumaat datang gerenti senyum lebar. Berkobar-kobar nak keja ari ni. Kalo boleh celik mata nak terjun katil. Nama pun last day keja, kan. Cuba kalo Senin? Ketat je muka sorang2. Hahaha ..

Korang tau tak 'Caterer' yg hebat2 dan meletop + baik punya. Ataupun mana-mana restoran yang  buat Catering Services? Boleh tolong recommend tak? Restoran Mum's Place kat Damansara Perdana tu dah tak buat outdoor catering lagi la. Frust gila aku. Harga tak kesah .. yg penting KUALITI. 

Aku stress ni. Event dah dekat tapi 1 quotation pun aku tak dapat lagi. Tolong eh korang.




You Might Also Like

1 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here