Thursday, September 23, 2010

Selamat Hari Raya ..Ko gila ke apa?

Eeee .. sure korang kata 'Gila ke apa Minah ni? Tetiba je wish Selamat Hari Raya. Kalo awal lagi tak pe arr  .. ini raya dah separuh jalan ! Haha ..

Boss 'C' aku cakap kalo ada wang aaa .. ari-ari pon bole raya. Apa pasal mau tunggu 1 taun baru mau raya? Bengong 'C' ni. Dia ingat raya tu kita tentukan sndiri ke? Hehe ..

Ucapan Selamat Hari Raya Versi Ke 2 ni aku tujukan buat org-org Kolumpo yg sedang rancak beraya. Tak menang perut korang menerima undangan open house, kan. Yg terpaksa ditolak sebab tak sempat pegi pun ada, Sian perut korang .. kena belasah habis-habisan. Hehe ...

So .. utk korang2 yg bakal memenuhi undangan open house dan bakal membuat open house ..Selamat ari raya kwn2 ..

1 comment:

kakyon said...

ella..raya kan sebulan. kekadang terlajak..tambah lagi seminggu..hehe