Tuesday, September 21, 2010

Sungguh aku rindu ..

Rindu arr zaman belajar kat kolej dulu.

Masa tu jiwa muda ..sume benda aku nak cuba .. berkobar-kobar ... mulut laser berapi-api .. perasan cantek .. hehe .. Time ni sume main redah je, langsung tak pk risiko. Ala-ala berani mati la konon. Hehe ..

But wat to do ?? waktu brlalu ... dah tentu aku takkan jadi muda mcm dulu. Yg pastinya .. day by day.. aku makin 'kertu'. Hahaha ..


5 comments:

Gayahspears said...

hak3.. nampak kartu??? xpon..awek muda ja akak oi ) akak komen video kat blog gayah jap :( tu pon kalo akak sayangkan gayah :P

kakyon said...

adinda,
masa tetap berlalu..kita pun jadi 'kertu'..heheh
hargailah masa yng masih tinggal.. untuk sisa2 hidup kita.bila nak belanja kekanda..raya dah nak habis.
tadi tengok kt hpon,ada komen kat email.bila balik tengok kt lappy dah terdelete plak. Klau rajin dinda komen balik ye..

kakchik@ella said...

gayah ..

lagi 3 tahun nak wat catwalk kat red carpet 40. tak sabar nih .. hehe ..

kakchik@ella said...

kekanda ..

mmg tgh appreciate n enjoy life. Alamak .. dah terlupa komen apa la kekanda. sori ye ..

pakcikLie said...

salam...
bole buat pegajaran benda yg lepas tu ada baik buruknya..jadikanlah sempadan utk generasi akan dtg..