Monday, September 27, 2010

SUXX punya pasal ..

Balik dari Kenduri kawin kat Tg. Rambutan (bukan org gila yg kawin ye) tgk2 kena tag dgn budak tak da kepala  ni. Aku tak rajin layan tag tapi kerana yg mentag aku kali ni hantu penanggal punya badan, aku pun layan jugak la .. Nak je aku rasuah si Merepek dan Adek kambeng siapkan assingment ni tapi kang kena blacklist dgn  Suxx pulak .. 

Rules:

It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours. 

Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.


1. What is your name : Ella @ kakchik @ norzaila. Ambek ko .. 3 nama aku bagi

2. A four Letter Word : Eleh ... tag aku pulak !

3. A boy's Name : Emir 

4. A girl's Name : Erina

5. An occupation : Eksekutip bukan Boss ..

6. A color : Emas

7. Something you'll wear : Eye mask, Earing, Eyeliner, Eyedrop??

8. A type of food : Emak akak punya nasik lemak!! hahaha .. 

9. Something found in the bathroom : E-toothbrush, E-soap, E-scrub (akak dah bagi jwpn utk  20 tahun akan dtg, so pasni jgn tanya)  Hahaha ..

10. A place : Ella's private bedroom

11. A reason for being late : Ella dah kuar awal tadi tapi benti jap kat jalan ..  ngorat abg polis!! Boleh SUXX? Hahaha ..

12. Something you'd shout : Enuffff ... lagi skali ko tag akak lesing!! hahaha ..

13. A movie title : E.T.

14. Something you drink : Es Jeruk

15. A musical group : Ekamatra 

16. An animal : Elephant la .. apa ke jadah nak pandang menda lain?

17. A street name : Ella's Road, Sg. Buloh (Gi google dlm E-Map. Hehe ..)

18. A type of car : Exora by Proton

19. The title of a song : Enough is Enough by Avril ... Lupa lak sirname dia. Carik sendiri la SUXX.



Pastu SUXX suruh tag lagi org. Sapa2 mau volunteer sila la ye .. wa tak paksa. Hehe ..


So SUXX, ko better bagi akak menang. If not akak sumpah ko tumbuh bisul kat tgh2 hidung. Eh? Ada hidung ke SUXX?? Tak penah tgk ponnnn ... Hahaha ..



d

6 comments:

o kambeng hitam o said...

keh keh keh. amik kau suxxx!

SUXX said...

hahaha dah buat tak bg tahu. ingat ke pakai wakil je.

semua ni akan di bawa ketengah.haha.

SUXX said...

ada EJeruk? E tootbrush lagila.

ada unsur bahasa asing ni.

kakchik@ella said...

hahaha .. bwk la ke mana2 pun SUXX. Janji tugasan dah settle. Hehe ..

Para Jamaludin said...

la...nuyun pun ada.

suxx ni mmg. weh, aku x menang pun dpt topap jadi la.

kang dpt jmpa kau makan kfc semua org pndag lak sbb takde kepala.

kan akak kan?

kakchik@ella said...

btl gak eh .. yg bestnya 1 kfc kita conquer sbb yg len cabut lari.

Yg pastinya Kambeng dan Para Jamaludin, Kita semua adalah pemenang, tiada pengalah (sila baca ala2 Vince AF1) Ha3 ...

Eh Silap .. SUXX yg kalah. kan korang kan?