Wey .. ko tak da keja ke??

Monday, September 20, 2010

Bila diaorg tgk kita aktif berblogging .. berfacebooking .. mula la diaorg tanya kita soalan tu ..

Ele .. pandai2 la bahagikan masa. Tak ganggu keja aku pun. Kalo ganggu, dah lama kena sound dengan Boss, kan Boss kan .. hehe ..

Do u know that i have a lot of drafted entry in my Draft Box? Kdg2 lebih dari 10. During my free time (especially malam) aku taip entry byk2, pastu aku kuarkan satu-satu. Ada gak entry yg aku 'type on-the-spot' tapi yg ringkas2 arr .. 5, 6 baris je .. takkan la aku ambek masa sejam utk siapkan kot?? Hehe ...

Aku tak tau la dari mana Blogger lain dpt idea utk berblogging tapi aku biasanya tulis tentang benda2 dan peristiwa keliling aku. Kdg2 dpt idea masa tgh bwk keta .. masa borak2 ngan member. Slalunya aku tulis dulu  'main title' n3 tu kat kertas .. takut lupa!! 1st thing sbb dah tua .. 2nd thing sbb byk sgt mkn kepala ikan .. tu yg graf pelupa skrg ni mnjadi2 tingginya!! Hehe ..

Aku pun byk keja la bkn ko je .. Tapi aku pandai bahagikan masa .. tu yg no hal tu .. hehe ..



You Might Also Like

4 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here