Monday, September 20, 2010

Wey .. ko tak da keja ke??

Bila diaorg tgk kita aktif berblogging .. berfacebooking .. mula la diaorg tanya kita soalan tu ..

Ele .. pandai2 la bahagikan masa. Tak ganggu keja aku pun. Kalo ganggu, dah lama kena sound dengan Boss, kan Boss kan .. hehe ..

Do u know that i have a lot of drafted entry in my Draft Box? Kdg2 lebih dari 10. During my free time (especially malam) aku taip entry byk2, pastu aku kuarkan satu-satu. Ada gak entry yg aku 'type on-the-spot' tapi yg ringkas2 arr .. 5, 6 baris je .. takkan la aku ambek masa sejam utk siapkan kot?? Hehe ...

Aku tak tau la dari mana Blogger lain dpt idea utk berblogging tapi aku biasanya tulis tentang benda2 dan peristiwa keliling aku. Kdg2 dpt idea masa tgh bwk keta .. masa borak2 ngan member. Slalunya aku tulis dulu  'main title' n3 tu kat kertas .. takut lupa!! 1st thing sbb dah tua .. 2nd thing sbb byk sgt mkn kepala ikan .. tu yg graf pelupa skrg ni mnjadi2 tingginya!! Hehe ..

Aku pun byk keja la bkn ko je .. Tapi aku pandai bahagikan masa .. tu yg no hal tu .. hehe ..



4 comments:

Gayahspears said...

ah!!! jelesnyer!!!
Gayah byk keja nih!!! nk tulis n3 pon xde mase :(

kakyon said...

akak plak ikut rajin.klau penyakit m menyerang..siaplah..berhabukkk..

eiela said...

biasa la kak mulut org bukan bleh ditutup, asalkan tak menjejaskan work performance sudah lah. Saya pun mcm akak jugak dpt idea tentang entri melalui personal life and keadaan sekeliling. Blog pun dh berhabuk nih sejak 8hb dlu,,terbengkalai,,adeh,,pjgnya komen aku...

Kuman Chaos said...

betoi tu kak, skrang nih mmg ade je kertas dalam poket, kalau ada idea terus tulis tajuk, so bila free baru la karang balik and save dalam draft.
Kari kepala ikan memang best!!
bahagikan masa jer