Sunday, October 31, 2010

Bagaikan pesta ..

Bagaikan pesta. Majlis Resepsi Perkahwinan anak buah aku yg diadakan di Tmn Tasik Titiwangsa malam Sabtu lepas meriah dgn mcm-mcm acara. Dgn tarian tradisional, dendangan lagu-lagu dr penyanyi tempatan, kugiran, showtime by the Paperdolls group dan pertunjukan bunga api. Aku terpikir, bape RM la sepupu aku spend utk kawinkan anak dia ni. Dah 3 org anak dia kawin, tiga-tiga aku attend, tiga-tiga grand. Kalau dah berduit .. 



yg len lum sampai. Alone. Hehe ..


Anak buah dn mak buah


Aiman n cousins.  Tu .. pengantin tgh mkn. 

Sampai dah pengantin. Ambek gmbr kt skrin je.
Segan nak jdi paparazzi. Hehe ..

Pengantin lelaki anak buah aku ..


Acara potong kek diiringi lagu Terima Kasih Cinta
Romantik habis sore penyanyi tu.  Ambek gmbr kt skrin gak la ye. 
Segan aku nak ke depan. Hehe ..


With my darling
Dia kenal anak buah aku rupanya. 
Alahai .. keciknya dunia.




7 comments:

My Little Diary said...

huhu... berbuah2 budget ni... kih3x..


entry terbaru "disana menanti disini menunggu"

azzey said...

kakchik@ella: slmt pengantin baru utk anak buah akak.....grand betul majlis tu nampaknya....:)

CT said...

Wah! tgk pengantin ya...makan free tu...hi3

eliyaezlinalias said...

grand nyer...

diana said...

orang berduit tu..
tak pe la buat besar pun..

Tomato Gurl's Life said...

wah grand nya..tp betul berduit semua jadi

kakchik@ella said...

btl kwn2 ... kalo brduit ke bulan dan bintang pun boleh juga. hehe ..