Monday, October 25, 2010

Monday blues...

Wake up in the morning, kepala ting .. tong sikit lah .. rasa nak sambung tidur. Tapi aku kuat semangat weih. Bangun mcm biasa pastu siap-siap jumpa Tuan Doktor dulu. The journey was good tapi smpai je Jln Kuching ? Alahai .. boring aku. Pas dah satisfied with the health condition, baru gi keja. Seharian lah rasa sebal .. sbb kepala ting .. tong .. kot? Hehe ..

Ni mlm. Dah siap-siap nak ke sini.
My handsome boy terus sound ..
Mama nak gi aerobik ke mana nih? Lawa sgt ??
Pdhal bedak pun aku tak pakai .. hehe ..

Dah habis aerobik, kita check Body Fat .. 
The class was good and enjoysss ..
30 minutes aerobic step, 15 minutes Latin, 15 minutes Yoga
Yoga betul-betul segarkan minda aku yg tgh serabut
No wonder certain people loves Yoga so much

Masa utk zzz ..
Serabai kan aku? Hehe ..



p/s : telefon canggih tak da makna kalo tak tau guna. Punya la blurr gambar!! Haha ..

9 comments:

farsweethome farah,faris,farisa said...

mcm ada asap jer gambau ni kak chik????

kakchik@ella said...

lum pandai pakai hfon canggih lagi jun. hehe ..

bspotgurl said...

kakchik still nampak maintain walaupun serabai semua :) hihik

Amy Syaquena said...

salah..

naturel bauty..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

miza pun start semula aerobik pagi ni kakcik..seminggu demam tak keluar peluh..

kakchik@ella said...

bspotgurl .. mekaceh. serius serabai tu. hehe ..

kakchik@ella said...

Amy Syaquena ?? wah nama gempak. kalah nama akak. Hehe .. naturel beauty?? tak la dik .. akak biasa2 je.

kakchik@ella said...

Bagus Lydia. Sehat demi keluarga dn anak2 trsyg. Kakchik pun kalo lama tak bersenam sengal-sengal badan.

miya said...

natural beauty... serabai2 pun tetap lawa