Sunday, October 31, 2010

Segala macam rasa ..

Antara nikmat Tuhan yg paling besar pada hambanya adalah mengkurniakan kita dengan berbagai-bagai rasa. Sedih, suka, duka, marah, gembira dan bahagia. Last week was fantastic. My life was filled with all the 'rasa'. Complete. Alhamdulillah .. Tuhan syg aku, kan. 


Masih cuba senyum walau sedih,
walau ada yg komplen tak cukup manis. Hehe ..


Ni lagi teruk. Mekap tak de, senyum jauh sekali. 

Things learned from last week incident :-
Be more and more careful kerana kehilangan itu sgt-sgt mnyakitkan.
Families, relatives n frens, u light u my life, tdk mahu kehilangan kamu semua .. includes u, yg sedang membca n3 ini.

My pray for u .. May u have a good n exciting week. Semoga kita sentiasa dirahmati dan berada dibawah kasih sayang Allah S.W.T. Amin.






12 comments:

ardinihumaira said...

sama2lah kita tabah menghadapi segala dugaan ini...


;) cheers!

alinac lover said...

Allah syg kita :)

Mohd Rozaili Mohd Adnan said...

Thank you ALLAH....

:~:Budak Degil :~: said...

dalam hati hanye kite yang tau kan kak..same2 lah kite berdoa ye..
moge2 dipermudahkan urusan kite..
^_^

Ellen said...

Sabarlah kak..itu semua dugaan dalam hidup..selepas kita diduga, kita akan jadi seorang yang lebih kuat dari besa tau..!!
Good luck Kak..doa ellen senantiasa bersama akak..

aibaks said...

ujian tu maknanye Dia mmg sayang kita.. hadapi la dengan sabar ye..

CiK QiQi said...

cayok3 sis..namo sdey2 ye..qiqi ade ni.hehehe..stia ngn sis^_^

Sis yg tomei lg cute wpon xde mkap tau=)

eliyaezlinalias said...

kak chik!!!
mana neh??
pesaipe arini blom kuar2 lagik?
windu neh...

AngahSayang2314 said...

sabar jer la tue org kata lumrah dunia kan??

AiDa AzRyN said...

Tabah ye kak~

aida pun even de masalah~ tapi still boleh senyum lagi~ :)

Jangan sedih ye kak~ :)

diana said...

semoga kita semua semakin kuat..

kakchik@ella said...

thnks kwn2. semoga kita brtmbah kuat, hari demi hari.