Sesekali kita bertradisional la pulak ....

Thursday, October 28, 2010

Dulu aku penah mention tentang bulan-bulan yg istimewa dlm famili aku. Kwn-kwn yg baru dtg ke blog aku ni blurr eh .. haha. Dont be kuwatir .. aku takkan biarkan korang terpinga-pinga, u can read it here. Hehe .. Jap-jap haha .. jap-jap hehe. Sukati aku je nak gelak camna, kan. Hahaha ..

Perasan tak tiap kali birthday mesti ada kek. Tpi kakak aku ni awal-awal dh ckp takmo kek masa birthday dia. Aku pun mula la brfikir .. how to make her and family hepi during her birthday. At last dapat idea y not buat pulut kuning berhias for her. Sesekali bertradisional, apa la salahnya, kan. Hehe ..

Mama buatkan pulut kuning, aku beli bunga icing dn lilin, my SIL kak ngah tolong hias. Kalo bergabung, mesti hasilnya meletop. Kan korang kan .. Hehe ..

Pulut kuning + rendang daging, laksa, mee goreng,
sate ayam, pizza
Teh tarik dn fruit juice

My sister (Ky), anak dia dn anak buah
Garang weih Ky ni
Masa sekolah dulu kalo result exam teruk, sure kena
sound dgn dia.

Pulut kuning dlm proses utk dibedal. He2 ..



You Might Also Like

13 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here