Friday, October 29, 2010

Tempat tinggal aku ..

Kawan-kawan aku kata rmh aku jauh .. diaorg kata aku duduk kat tmpt jin bertendang. Nak sampai rmh aku kena tempuh  estet sawit dulu. Watever lah .. Aku wat 'dek' je. No hal la benda-benda tu kat aku. Yg penting hepi. . Hehe ..


Tgk tu .. lbh kurang 30 minit ke Mont Kiara, Bt. Caves, Cheras,
TTDI, 1 Utama, Ikea, The Curve.
That's y la aku suka sopink kat tmpt2 tu.
Aku gi rmh Kak Nani dn HZ kat Bkt Jelutong 20 minit je.
Aku gi rmh kekanda kt Sunway Kayangan 15 minit je.
Aku gi Kuala Selangor 30 minit je.
Every morning aku kuar rmh kul 8.20 b4 9 sampai opis.

Mana ada jauh, kan. Dah 6 tahun aku duduk sini. So far, aku hepi. Tenang dn aman kat sini. Kemudahan asas sume ada. Paling penting, tidur mlm aku lena. Hehe ..




7 comments:

eliyaezlinalias said...

sama la kita..org semua cakap umah kita jauh kedalam tapi gi ioi 10minit jek..alamanda 20minit jek...taipan dlm 15minit...manade jauh kn?kn?kn?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Betul tu kakcik..mmg suke tinggal di tempat yang sunyi dan aman damai..tanpa bunyi honk kereta sana sini.

Mohd Rozaili Mohd Adnan said...

salam bloggers to kak ella...background blog sama ngan teman la....

alinac lover said...

akhir..bole pon nak komen..heheh

wah kak..tmpt besh tu akk dok..siap masuk paper haa

kakchik@ella said...

doesn't matter la mana2 kita duduk. kalau prasarana nya terancang, everything will be fine. kan korang kan .. Hehe ..

farsweethome farah,faris,farisa said...

ar ar kak chik..lena...dah setahun orang cari no rumah tak dpat2. heeeee

farsweethome farah,faris,farisa said...

ar ar kak chik..lena...dah setahun orang cari no rumah tak dpat2. heeeee