Sunday, October 24, 2010

Yeay .. yeay .. kawin. Bila korang nak kawin ni?? Hehe ..

Yeay .. yeay .. kawin .. kawin. Aku suka pegi kenduri kawin. Korang mesti suka gak, kan. Yg single tu lagi la suka, 'ambek berkat', untung-untung pas ni korang lak naik pelamin. Ha3 .. Best .. best. Sgt best. 3 minggu berturut-turut ada Jemputan kawin. Jom layan gambar ...


WEDDING PERTAMA :- 16/10/2010

Kroni-kroni aku  ..

Pengantin pompuan opismate aku.
Yg T-shirt hitam tu mak andam terlampau. Hihi ..

Chewah .. posing beria-ia. Tgk tu .. siap dpt 'berkat' lagi. Hehe ..

WEDDING KE 2 :- 23/10/2010





Siap ada tarian tradisional lagi.




Cantek wedding cake yg diselang selikan dgn 'cupcake'

WEDDING KE 3 :- 24/10/2010


 Pelamin di Dewan Alwy, FRIM




 Kakak Ipar pengantin. 
Cantek ice carving kat atas tu, kan
dlmnya ada gambar pengantin


Sampai dah dia ..


Tiga2 wedding menarik dan different from each other. Tu yg best kalo pegi majlis kawen. Doesn't matter la how u want to celebrate your wedding cos it's your special day, kan .. psl 'door gift' je aku nak komen. Aku still rasa bagi makanan or bunga telur is more practical than giving 'souvenir' like kipas la, sudu la, candle la. Setahun dua org appreciate. Pastu?? Mmmmm .. ke cik tong la jwbnya.  Hehe ... Or if you have more budget, bagi la 'berkat' - mcm org Jawa dulu-dulu ... Lagi best. Hehe ..  Sabtu malam minggu depan kat Tmn Titiwangsa. Ahad kat Petaling Jaya. Wah .. tiap-tiap minggu nmpaknya nih. Best .. best .. Hehe ..

17 comments:

diana said...

cantik2 pelamin diaorang ni ye..
saye dulu kawen tak de bersanding2 ni..
so pelamin pun tak de la..
cuma ade baju pengantin dan bilik yang cantik di hias..bilik pun mak andam yang hias..sebab tak de pelamin kan..
heheh

noreed said...

salam kakchik,
cantiklah fesyen baju oren tu. nak tiru lah.

lari motif lah plak komen sy ni, amppunn...

azzey said...

kakchik@ella: sy pon sker pegi org kawen. dr dulu lg. tp skrg ni klu pegi dh malas nk tunggu pengantin sanding. pas mkn terus balik.kecuali klu pengantin tu kawan rapat.....heh3...

Aqilah Nur said...

kawin lg? mm.. nak kawin, but belajar pun x abes lg. heheheehe. gatal je lebih ni!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tetiba je aku cek duit cukup ke tak

kakchik@ella said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o, kalo tak cukup 20ribu jgn pinang anak org. serius mahal dik kos kenduri zmn skrg.

dulu2 ada 3 ribu dh blh buat kenduri. zmn skrg 5 ribu duit khemah shj. mkn lagi?

kakchik@ella said...

diana .. nnti time maisara kita buat semua eh. Hehe ..

kakchik@ella said...

diana .. nnti time maisara kita buat semua eh. Hehe ..

kakchik@ella said...

noreed .. tirulah. kakchik tak marah. Hehe ..

kakchik@ella said...

azzey .. kakchik pun camtu. lgpun camna la nk dduk lama2 .. org len rmai menunggu. Hehe ..

kakchik@ella said...

Aqilah .. belajar dulu eh. kawin tu nnti2 pun tak pe. Hehe ..

ardinihumaira said...

tak sabar dni nak kawen tengok orang kawen ni ;D

p[A]n[A]d[O]L said...

sampai 3 skali wed kak chik attend eh..
nmpknya mmg musim org kawen skang nie..ehhehe

alinac lover said...

huaa..mcm besh kan p kenduri kawen..

hehe..yong nyer bila la ek~

CT said...

dh lama tak makan nasi beriani...tgk org kawen tingin lak tekak ni...hi3

AngahSayang2314 said...

kalau tanya angah bile?? angah dah pun ada anak tak kan nak naik sekali lagi kotttt

MiKe $ouLeatER said...

rajinnya kak pergi kenduri ye..tp memg best post..bg yg single tu ley usha2 mata cari psgn kan kak...huhuhu