Monday, December 27, 2010

Settled!!

Isu yg buat hati terluka dah settle. Seminggu terluka, baru semalam rasa betul-betul lega dan lapang dada.

'Sorry. I was not rasional and emotional when i passed the remarks to you. Keep on writing, dnt stop, I suka baca blog u.' 


Fine. Org dh mintak maaf, close issue no. 1. Pasni boleh hepi-hepi blogging .. boleh lepak kat blog-blog favorite dgn mood ceria sambil tinggalkan komen gila-gila which is my real character. Almaklumlah ... 'Feel' sudah mari. Hehe ..

2nd issue also settled. Even berat hati nak tinggalkan 1 of the kesygns which is part of my life, keputusan tetap dibuat and once i have passed remarks and made a decision, i will stick to it. Aku bkn jenis cakap je lebih atau cakap tak serupa bikin lah. No matter how difficult, pendirian aku tetap aku pertahankan. Luka? kecewa? Eleh .. later-later ok la tu, mesti ada penawarnya, kan. Tuhan kan sayang kita semua.


Buat rakan-rakan blogger yg komen kat sini, Tqvm. Appreciate every single words from u. Jom hepi-hepi. Hihi ..




12 comments:

Ummi Izzah said...

ok lah kalo sume dah settle...

CT said...

Buang yg keruh amik yg jernih...cewahhh mcm ustazah la kita...hahaha

alinac lover said...

hepi-hepi je ek kak :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ceria 2 hr ni ye sis.

Ujang9897 said...

bergembira la selalu k...hee

AngahSayang2314 said...

macam tue la tinggal 3 hari jer nak sambut new year jgn sakit2 hati yerrr happy2 celalu tau sebab angah kat sini pun kalau ikut sedih gak tapi nak buat macam mana kan???

LeeAneem said...

jgn sedih2 kak...lusa malaysia lwn indon lagi...2nd final...get ready to happy2an....

diana said...

pernah jugak
rasa kesal macam kakchik.rasa nak buang blog jauh2..
tapi kalau buat gitu makananye pihak sana yang menang..
kena kuat!!!

Jank said...

takpe kakchik, bak kata Para, kita kan taf hihi

makdara TERdiva said...

jgn sedih2 kak! jom kita p karok.. eh! pegi spa.... :)

azila said...

happy for u k.chik:)

azzey said...

kakchik@ella: bagus le kak kalo dh settle...