Settled!!

Monday, December 27, 2010

Isu yg buat hati terluka dah settle. Seminggu terluka, baru semalam rasa betul-betul lega dan lapang dada.

'Sorry. I was not rasional and emotional when i passed the remarks to you. Keep on writing, dnt stop, I suka baca blog u.' 


Fine. Org dh mintak maaf, close issue no. 1. Pasni boleh hepi-hepi blogging .. boleh lepak kat blog-blog favorite dgn mood ceria sambil tinggalkan komen gila-gila which is my real character. Almaklumlah ... 'Feel' sudah mari. Hehe ..

2nd issue also settled. Even berat hati nak tinggalkan 1 of the kesygns which is part of my life, keputusan tetap dibuat and once i have passed remarks and made a decision, i will stick to it. Aku bkn jenis cakap je lebih atau cakap tak serupa bikin lah. No matter how difficult, pendirian aku tetap aku pertahankan. Luka? kecewa? Eleh .. later-later ok la tu, mesti ada penawarnya, kan. Tuhan kan sayang kita semua.


Buat rakan-rakan blogger yg komen kat sini, Tqvm. Appreciate every single words from u. Jom hepi-hepi. Hihi ..




You Might Also Like

12 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here