Thursday, January 27, 2011

Bengang or bingung??

Bengang or bingung? 
Eh .. bkn 'or' lah. Sepatutnya 'and'
sbb ari ni aku dipakejkan dgn dua2 situasi tu.
Bengang and bingung. 
Disebabkan bengang+bingung terus jadi biol!! haha ..

Muka org bengang + bingung
Bengang+bingung dgn sikap manusia yg takmo bersatu hati
Disebabkan nak mengipas rela jadi lembu dicucuk hidung
Main ikut je. Pikir la. Guna akal yg Tuhan bagi. Takda kualiti la ko nih


Bengang punya pasal kita cuci mata tgk makanan lagi best!! Haha ..

Dinner last Wednesday.
Nasi goreng sambal belacan + telur mata, Asam pedas ikan selar
Dessert Butter stroberi cake and Sunquick orange family favoritess ..

p/s : berjaya post  n3 during lunch hour. yesss!!

21 comments:

makdara TERdiva said...

takpe KC, esok cuti..leh berhoyeh2

selamat berweekend2 KC.. :D

efa said...

sabar ja la kak chik :) sedapnya makan tu siap minum ngn eh2 itu air oren or manggo tu?hehe lapar dah plak eh sis huhu

sarah-najwan said...

ambo pom bengang nih...grrrr..
disebabkn satu je hal..cuti CNY pom tak shenang ambo ni tau...huhu

Ujang9897 said...

wow...mkn jer ek..hehe..jgn jd biol..jd sengal takper..hehe

Daddy Ziyyad said...

sedappp nya rupa nasik goreng tu...ni makan kat rumah ke? siap dessert lagi tu...:P

kakchik@ella said...

@Daddy Ziyyad .. ye mkn kat rmh dan masak sendiri. hihi ..

diana said...

asam pedas kalau buat dengan ikan kembung lagi kita suka kakchik..
ikan selar ni tawar sikit kan..
tak berapa minat..

-telordibasuh- said...

KC telor tu nampak sedap hahaaha

MamaYatie said...

sabor yer kak chik! kdg2 kita tau kita dah jadi bengong..tp terpaksa jugak turutkan kat org...huhu

siap ada desert tu kak chik!!waa...

Maria James said...

banyak makan ni, x takod gemok ke kakchik?? hehehehehe

xpe, kite makan untuk hidup! yeay!

bestnyer cuti CNY..

norh said...

bengang + bingung pun, tetap maintain cantik.. :)

BUNGA said...

kenapalah daku selalu diuji dgn makanan yg sdp2 dr kak chik ni.. hehehhee

Mat Gebu said...

Salam kak chik...huhu, stressss kee...saya pun petang tadi stress gilaa....

azzey said...

kak muka akak x mcm org bingung pon. tp muka cun adalah...;)

Lagenda said...

bengang dan binggung pasal pa ni kakcik??

Err..mintak sket nasik grg!

Cempakamelati said...

Ya la , dari bengang dan bingung, baik lupakan jer hal tu, toksah fikir, baik makan.

Woofer Storm said...

mcm sedap je tu kak,waaa time mkn pun leh update ar..hebat betul akak sorang ni^^

AiDa AzRyN said...

akak ni.. wat aida terliur dah.. huhu

neni izazi said...

bukak blog akak jer mesti nampak makanan best2...jelesnya...nak reti masak mcm akak jugak...(TT_TT)

Mama Zharfan said...

dinner kat umah tp nampak mcm kat restoran tu...ada kellas ;)

deAnza-wAnda said...

best2...sedap jer tgk...