Monday, January 24, 2011

Berdiam lebih baik

Ada benda boleh luah. 
Ada benda tak terluah.
Ada kalanya berdiam lebih baik, kan.

21 comments:

daisy said...

betul tu saya setuju!

sarah-najwan said...

ambo sokong..diam untuk memikirkan strategi seterusnya..untuk tenangkn jiwa..untuk lapangkan minda

gaung said...

berdiam lebih baik dari berkata kata tentang kemungkaran

ENTRY TERBARU: baru kenal sudah buat project..gelojoh sangat

AngahSayang2314 said...

kak chik yg terbaik senyap jer kan...
org kata...berkata salah tak kata salah macam mana..????

azzey said...

Betul tu kak. dpd kita merapu ckp yg bukan2 sampai sakitkan hati org lain..

nana said...

tapi kalau kita diam..org fikir kita bad mood plak..susah kan~

Princess Nur said...

kak chik..jgn meletup sudah..hihi..

Ujang9897 said...

tp ada org diam tak luah nanti kene darah tggi...hehe

diana said...

setuju!!!~~~

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Pergh!! Dalam sungguh la.. buat yg suka berdiam diri mmg sgt2 faham ngan maksud kakchik nih.

Sgt2 setuju..

neni izazi said...

ada sesuatu perkara yang patut diam sajer...tp ada perkara tu kena luahkan baru slesai masalah...so, apepun..tgk keadaan mcmner...

MamaEma said...

sokong3x...

Amy Syaquena said...

amy setuju dengan kak cik..

deAnza-wAnda said...

ohooo... dats rite kak...

Ati Masrif said...

berdiam lebih baik

dari riuh membetulkan keadaan..

makdara TERdiva said...

nak luah boleh kakchik..tp dengan org yg betul lah! :)

Mama Zharfan said...

can't agree more :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

setuju sgt2..

Woofer Storm said...

mestilah kak,.setuju 101%..yahoooo

Maria James said...

lebih kurang macam two is better than one lah kan kakchik? ^_^

Anonymous said...

betul..tapi kalau org tu ko aku luahkan je sbb aku tau ko orgnya mcm mana...
nice to be part of u my frenz...