Friday, January 28, 2011

Dalam bengang terselit nikmat

Dalam kesibukan kerja, dlm keadaan emosi yang bengang dan bingung, terselit nikmat di sana sini.  My besfren D drop by to my office and we had lunch together. Sambil tunggu dia datang, sempat berYM dgn blogger Mak the Legend dan buat entry ini.

Tak cukup berYM sambung lagi bersms dgn Mak the Legend di henfon. Dari petang berlanjutan hingga ke mejelang Isyak. Lepas solat Isyak berdating pulak dgn si Pinky ~another of my kesayangan. Borak, makan, gelak, dating and planning. Terubat sudah rinduku pada si cantek ini.

Esok? Esok keja, lepas kerja bakal bertemu dgn Mahsuri, petang ada birthday invitation by another blogger, malamnya jugak ada appointment with another blogger. Ahad kalau tak da apa-apa halangan bakal bertemu dgn dua org lagi blogger.  Wah .. berwarna warninya kehidupanku. Kalau siang tadi bengang+bingung dgn karenah kaki kipas yg suka 'ikut je', malamnya bahagia dgn gelak ketawa. Indah kan kehidupan? Dalam bengang, terselit nikmat. Alhamdulillah. Amin.


15 comments:

Mama Zharfan said...

ramainya blogger nak jumpa kak chik--famous amos tu :)

Shahazrin said...

akak... sebab tu selalu orang cakap..
" pasti ada hikmah disebalik apa yang berlaku"

Abdul Farique said...

singgah2 kat blog kak chik , wah kak chik rajin update :)

N@di@ said...

aha famous lah kak cik semua blogger nk jumpa kak cik bestnyee :)

Pembawa_Wacana said...

teringin juger nak jumpe blogger lain dengan kak...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak cik,,bestnyaaaaa!!

Lagenda said...

Tersedak2 ada orang menyebut2 nama mak kat sini! Yeeeeeeehaaa...

Mak ni zasss ke KL dah ni. Daaaaa

Aku Ibu Muda said...

k'chik...bila plak kita nak dating ni :)

munna said...

bestnya .. mesti happening dpt jumpa mak lagenda yg popular tu...

toyolkiut said...

wah..
rutin yg padat..
macam2 warna hidup ni ye..
syabas..

norh said...

penuh warna warni betullah :)

diana said...

padat betul aktiviti kakchik ni..
siang2 tak reti tidur ye??
hahhaha

Ati Masrif said...

rajin dan semangat betui ella ni

makan vitamin apa lah yek..

bila pula kita dpt bertemu yek..

emm..tunggu slim lah..ahak!

azzey said...

setiap yg berlaku tu ada hikmahnya kan kak....

deAnza-wAnda said...

huhuhu..... hikmah tuh kc...