Monday, January 31, 2011

Gi la sopink kat sini if u ols berminat ..

Suka sopink dak? I think kebanyakan perempuan suka sopink. For me, sopink is a therapy. Kalau tgh stress, tgh tension, i will go for sopink. Beli tak beli belakang kira.  Yg penting kuar opis, cuci mata. Dah tenang sikit minda, baru boleh sambung keja. Hihi ..

Tengahari semlm, i went to 1Utama, alone. Tengah tunggu traffic light tukar kaler, ternampak iklan kat tiang ni. I think this is the 3rd time i saw this iklan. 1st kat area Mont Kiara, 2nd kat area Segambut. Kali ke 3 ni kat 1Utama pulak.

Gi la visit website dia if u ols berminat. 
Luxury handbags nowadays is affordable by anyone thru instalments.
Mcm bayar ansuran barang Singer je, serius murah bayar bulan-bulan.
Eh .. aku ni suka-suka je tolong promote, kan. Bkn aku dapat apa-apa pun. Haha ..
Bkn tolong promote lah kwn, nak share dgn u ols je. hihi ..

p/s :- tetiba teringat filem 'The Devils wear Prada'. 


19 comments:

deAnza-wAnda said...

wahh kak cam best jer...kene terjah nie..

Aku Ibu Muda said...

yuhuu kak chik...lama dah wani x sopping nyopping ni...hurm..bizi ya amat..set je kat IOI tu....pas2 ni ye...now nk kejar 1st dateline 15hb..harap2 berjaya la :)

m A s L i A n A said...

kak,saya pemenang saguhati contest.da emel alamat saya.lewat sikit..bole ker?tak perasan nama i tersenarai

Pembawa_Wacana said...

Memang tengah cari untuk hantaran sanding nanti...

Lagenda said...

Hohoho..mampu ke mak ni nak beli luxury henbeg gitu nih???

Tak mampu kot..hehehe.
Telan airliur ajelah tgk iklan WALAAAAUPUN 50% sale..

bun_nee said...

cam best.. tapi jauh nak g..hehehe

Amy Syaquena said...

macam best je nie sis boleh pergi terjah besok sudah ada di k.l hehe...

norh said...

betul tu kak..sopink tu satu terapi..beli tak beli belakang kira..he he

ceritera asni said...

kakchik,saya dah email alamat n no fon,please cek..btw,saya nak ucp terima kasih pasal contest tuh.xsangka pulak meanng.lagipon sy baru on9 harini,so baru dapt tahu sy menang.thanx kakchik. ;)

Mama Zharfan said...

tak mampu and byk priority lain heheh
seumur hidup me, baru sekali me beli hbag branded (coach) harag dekat RM1k, tu pun byr instalment--sbb sgt2 teringin nak pakai hbag mahal--sekali jer lah kot..kena pakai beg tu sampai lembam hehehe

neni izazi said...

thanks for the info...50% agak berbaloi...

nisa said...

bayar bulan2..mcm mana tu?mcm beli barang courst mammoth tu ke?hehe..bley la nanti usha2..kebetulan nak balik kl this week

Daddy Ziyyad said...

beli handbag pun dah ada installment...:P

nurfatihah said...

sy baru je join blog ni.. nice.. =) best je tgk iklan tu, ppuan minat handbag.. hehe.. i will keep following this blog insyaAllah..
mine..
asrar-nurfatihah.blogspot.com

My Little Diary said...

salam,

huhu, baru je beli satu... cukup lah dulu... tunggu sales lain kali lak... :D

ferra ferro said...

syiokkk ni ! tq bagi info kak chik ! =D

diana said...

bayar ansuran??
mesti mahal kan??
kita pakai beg cikai2 je kakchik..
kalau mahal2 dapat beli 1,2 beg je..
beli yang murah dapat banyak ..
hahahah

toyolkiut said...

klau mak TK ia mesti suka menda2 camni..
tapi tengok je la, nk beli $$ x brape nk ada..

Maria James said...

hahahahah ok that day mia g 1utama, ada iklan gak lah cam yang KC cite tu, tp yg mia tggk ni yg lain nye.. hahah

die tulis "adult toys"

bawah tu dia tulis

"besarkan !@#$%$ lelaki."

hahahah
macam2.