Jemputan utk semua ~ terutamanya blogger Johor

Monday, January 24, 2011

Two more weeks before the big event. Apa eventnya? 

Dlm carta anak-anak Haji Ismail Bin Haji Hamzah, Norizah Bt Ismail anak ke 6. Aku anak ke 4. Ek eleh ... nak gak 'enterframe' padahal subjek utama dlm n3 ni pengantin, bkn engko la Ella. Haha ..

Kenduri kawin ~ walaupun nak buat kecil-kecilan, persiapannya tetap memenatkan.  Entry Kotak-kotak cinta dan entry ini aku buat khas utk mengenang detik-detik menjelang perkahwinan adikku, Norizah.


Too make this n3 short dan utk mengelakkan korang boring sebab aku suka sgt ke laut .. ehem .. ehem .. Kita sound test dulu eh. Hihi ..

Bagi pihak keluarga saya, saya kakchik@ella nak jemput kawan-kawan blogger di Johor terutamanya sekitar kampung saya di Jementah, untuk  hadir ke majlis kawin adik saya pada 5hb Februari ni. 

For further detail please email me at kakchik_ella@yahoo.com supaya jemputan boleh lebih 'personalised'. Boleh la kita berhubung dgn cara lain. Almaklumlah, rumah kg ni bkn senang nak cari tau, tak mcm rmh teres kat KL ni. Org kg kaya tanah weih .. banglo lot sorang berekar-ekar. Hihi ..



You Might Also Like

28 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here