Monday, January 24, 2011

Jemputan utk semua ~ terutamanya blogger Johor

Two more weeks before the big event. Apa eventnya? 

Dlm carta anak-anak Haji Ismail Bin Haji Hamzah, Norizah Bt Ismail anak ke 6. Aku anak ke 4. Ek eleh ... nak gak 'enterframe' padahal subjek utama dlm n3 ni pengantin, bkn engko la Ella. Haha ..

Kenduri kawin ~ walaupun nak buat kecil-kecilan, persiapannya tetap memenatkan.  Entry Kotak-kotak cinta dan entry ini aku buat khas utk mengenang detik-detik menjelang perkahwinan adikku, Norizah.


Too make this n3 short dan utk mengelakkan korang boring sebab aku suka sgt ke laut .. ehem .. ehem .. Kita sound test dulu eh. Hihi ..

Bagi pihak keluarga saya, saya kakchik@ella nak jemput kawan-kawan blogger di Johor terutamanya sekitar kampung saya di Jementah, untuk  hadir ke majlis kawin adik saya pada 5hb Februari ni. 

For further detail please email me at kakchik_ella@yahoo.com supaya jemputan boleh lebih 'personalised'. Boleh la kita berhubung dgn cara lain. Almaklumlah, rumah kg ni bkn senang nak cari tau, tak mcm rmh teres kat KL ni. Org kg kaya tanah weih .. banglo lot sorang berekar-ekar. Hihi ..



28 comments:

diana said...

kalau dekat dah lama kita pi..
peluang untuk orang segamat berjumpa kakchik ni..
bila lagi nak jumpa kalau bukan waktu ni..

Aku Ibu Muda said...

jementah ni tmpt kampus itm segamat kan kak chik?

ecah..merangkap anak cik nan said...

oo..ecah dok skudai..kalo kakchik amek ecah g...hahahaha

sarah-najwan said...

ambo pom kene msuk resepsi gok...my sil pada 4hb feb..ehhhe..di klate deh....

makke aye percik klate la gamoknya kakchik..sedak wehhhhhh....

masmurni said...

kak chik...
org segamat ye...saya duk buluh kasap jer..insya'Allah saya dtg nnti tau...

Lagenda said...

Wahh...kat jementah ye kak cik?? dekat dgn umah kakak angkat mak. Kmpg kakak angkat tu kat Felda Ledang je.

kak ina kl (1) said...

ooo besar sungguh umah mama dan papa kamu..melaut-laut..
maaflah tak dapat hadir sebab dah ada hal lain.

kalau idak balik ke batu anam lehlah singgah tapi tak ada rezeki..adik kamu ada lagi yang tak kawin kan?

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Kakchik, kebetulan yg betul2 punya.. kawan sy pun kawin ari tuh.. opposite state lak tuh.. xde la sgt.. belah pantai timur. So x dpt la nak join kakchik. Kalo x da antar emel da as per requested tuh..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jeles ni...

Maria James said...

semoga majlis tu nanti dipermudahkan and berjalan lancar ye :)

Amin.

DaddyDian said...

saya berasal dari johor... tapi batu pahat.. tak dpt hadir la kakchik, coz skang kan menetap kt PJ :p
semoga majlis berlangsung dgn lancar dan meriah :)

ummi_khalish said...

Assalamualaikum k.chik..huhu..kalaulah unta bisa terbang,dah lama khalish dan ummi dtg kak..:-) tapi xpelah.Harapan dan doa dari kejauhan.Semoga semuanya berjalan lancar..Insya Allah...

AngahSayang2314 said...

patut la kata tak ada rupa2 gi kenduri yeee

Woofer Storm said...

rasa nak pergi je la,tapi kat johor tu..ermmmm lagi pun rasanya keja kot time tu,aduiii pepun moga mjlis berjalan dgn lancar,sy takde pun majlis tu langsung gak kan??hehe so tak nak laa menyemak plak kat sna,bestnya kwin..heheeee

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah bestnya klu dpt p kan..tapi apa kan daya wahai kakcik.. cheq dok jauh nun di utaqa...

Aku Ibu Muda said...

kak chik..misscall wani ek 0172019859 (selamba je ni paparkan no.fon...hihii)

nanti kot rasa nak berjalan ke sana cuti CNY ni, bleh la singgah (planning nak ke muar-makan mee bandung..ahaha)

Mama Zharfan said...

dh lama me tak attend kenduri--beshh nya dpt mkn gulai kawah heheh

azian said...

salam kenal
kak...saya org johor gak tapi duk kat jengka , pahang...
terima kasih singgah blog saya yer...
umah family akak cantiknya...bila la sy nak ade umah sendirik...huhu!!!

azzey said...

ala kak. saya blogger perak...x layakkah?..heh3...

deAnza-wAnda said...

blogger penang yang g jenjalan kat johor tuh leh x g kakcik??

kakchik@ella said...

@azzey, boleh. asalkan tak keberatan turun ke johor, pe salahnya. dijemput hadir ye.

@deAnza-wAnda, sila la dtg dik. jgn memalu ye.

Ati Masrif said...

wah..best nya orang2 johor

di jemput makan kenduri lagi

emm..ingatkan ella ni org kelate..hurm?

Miza Yusof said...

kalau dekat boleh pi. miza jauh di utara ni. heheh

makdara TERdiva said...

wah! ini mesti majlis yg grand kan?? tak dapat nak pegi...sob...sob

::Budak Degil:: said...

woh Johor jauhnye..
Selamat Pengantin Baru ye utk adik akak.. :)

Innanie | Ariffin said...

saya orang johor~~ tapi cam dah nak balik KL je hari tu!!

MamaYatie said...

kak chik,kami balik ganu..tak sempat nak makan gulai kawah

kakchik@ella said...

Alahai .. bestnya kalo korang dpt sama2 meraikan masjid baru ni. tapi kalo da tak bole nak wat camna, kan. kakchik paham, tak pe. hihi