Wednesday, January 26, 2011

Kejora dan Bintang?

Kejora dan bintang? Bukankah Kejora itu sebutir bintang? Tetiba je terjebak menonton drama Indon ni.

Time-time mata tak ngantuk lagi, tekan remote sana sini, terstop lak kat sini. Bila pulak la drama ni start? Aku biasala .. benda-benda camni selalu sgt tertinggal keretapi, mak aku lain arr .. sume cite dia follow. Hihi .. Aku lama sungguh tak layan Sinetron.

Wah .. ada Baim Wong. Assistant aku, Kak Senah suka ni. Hihi ..
Amboi .. heroin cun. 

Korang layan? Aku belum tentu. Tapi lagu rock kumpulan Search yg 'Kejora' tu gerenti aku layan .. dari muda dulu lagi. Hihi ..


14 comments:

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Kakchik, drama tv3 pun sy selalu terlepas.. ni kan plak drama channel lain.. huhu.. drama king sy layan la.. =D

Mat Gebu said...

Waaa..kak chik pun minat eks, saya hmm dalam kategori, kalau tengok, tengok jee, kalau tak pun tak pe..mak saya suka, tapi masalahnya, drama main, dia tidur, sampai cita lagi 5 minit nak habis, baru tersedar...tak de makna kan macam tu..hahhaa

luahfikiran said...

SALAM,
DALAM SITUASI APAPUN, SEMOGA KERIANGAN MENDAMPINGI SDRI

logorithm said...

Pernah jugak layan Bawang Putih Bawang Merah + Jelita (Agnes Monica). Hehe...

AngahSayang2314 said...

kalau kak chik tanya angah layan ke tidak ... oppss sorry tak layan gak... sebab tak sempat hahaha..

sarah-najwan said...

kita serupaaaaa..kawe mabuk tgk citer ni loni..hehee

::Budak Degil:: said...

mak einn ari2 layan cinta anugerah kt tv3 tu..sy pulak ari2 layan hindustan kat zee ngn bfu..haha

makdara TERdiva said...

saya pening nak melayan citer indon ni..sebab selalu jln citernya berliku2..ntah bila nak abis..

pst! saya suka lagu "kejoraku bersatu" feeling sampai nak tertido layan lagu ni..

alinac lover said...

mcm best ni

nnti kena tgk jugak

hahha

Maria James said...

x berapa layan sinetron indon.

dan tidak ada masa nak layn.. hahahah :P

logorithm said...

Buat pengetahuan semua, orang Indonesia tak suka dipanggil 'Indon'. Diorang marah. Diorang lebih suka dipanggil 'Indo'.

BINGO!!!

azzey said...

tak layan sgt le kak...hu3...

toyolkiut said...

astro ke?
huhu..

deAnza-wAnda said...

wah..best neh sinetron...layan gak hihi...