Saturday, January 29, 2011

Lagenda Mahsuri

Bukan tajuk drama bersiri di TV ok. Bukan juga nama glamer. Memang nama blogger ni Mahsuri. Dulu-dulu aku ingat pe hal la minah ni buh nama Mahsuri? Minat Mahsuri kot dia ni? Ke .. dia memang perasan glamer?? Haha ... Selepas diinterview memang nama dia rupa-rupanya. Hihi ..

Mahsuri juga lebih mesra dipanggil 'Mak" dikalangan rakan-rakan blogger. Pada yg tak tau, dia ni sungguh mesra alam dgn rakan-rakan blogger yang lain. Rajin BW dan bertegur sapa di blog rakan-rakan blogger melalui shoutbox. Ramai yg kenal dia. Sana sini Mak ni ada, tip top dan fofular betul lah. haha ..

Mak turun KL ari Sabtu. Memandangkan KC keja ari Sabtu tu
maka jumpa di KFC blkg opis KC je lah.
Byk dugaan Mak nk dtg opis aku ni ..dgn jln jem teruk nya ..
Seronok borak dgn mak. Dia frenly, tak sedar masa berjln.
Anytime mak turun KL roger2 KC ye mak. Kita 'dating' lgi. Hihi ..



16 comments:

Miza Yusof said...

bestnya kak chik :)
dah ramai blogger kak chik jump kan :)
bila nak jumpa miza pulak. hehehe :)

toyolkiut said...

wow..
dua2 lawa orang nye..
TK lum kenal lg kak mahsuri tu..
jap lg nk gi terjah tengok..

sarah-najwan said...

wow..bestkan kakchik..aritu kita dah nk date kat kauntan..xjadi lak..lenkali kita jumpa deh...

besta jumpa blogger nih..nak iras2 aje wajah kakchik ngan mak nih..hehee

AiDa AzRyN said...

nak jumpa kak ella.. :(

cik panadol said...

patot le mak cakap nk serang KL smlm...nk jumpe akak rupe2nye...cet! tak cakap pon....sentap!

Cikmin said...

Salam KC...lepas ngedet dengan KC..dia mai serang umah cikmin pulak..hujan punya lah lebat masa dia baru sampai tu... :)

Mama Zharfan said...

dua2 sama cun ni :)

LehaMY said...

wah ! . bestnya :D

diana said...

ramainye blogger yang kakchik dah jumpa..
kita segan la nak jumpa2 orang ni..
hehhe

azzey said...

dua2 pon mama yg hebat!

Lagenda said...

hi kak cik!!

Wow..mak tak sempat nak upload pic kita dlm lappy desk, kakcik dah publish n3 gitu..hahaha..pantas & tuntas betul lah..

Nice to meet u too bebeh. Isyaallah..ada jodoh dan kelapangan masa, kita roger lagik yek

Abdul Farique said...

gile2 Kepci la kak chik :)

Ellen said...

Jeles ni..hahhaaa...bila agaknya ellen plak ada peluang ni...hehe

munna said...

hot mama jumpa hot mama... mesti syokk ni...

makdara TERdiva said...

lepas ni KC leh buat mini gathering blogger lah..leh saya menyebok sekali..haha!

AngahSayang2314 said...

hehehe terbaikk la...nanti jumpa adik belanja yekkk???