Monday, January 24, 2011

Mamak bosan. Eh .. mama bosan lah. Mamak pulak. Hihi ..

Lamanya menunggu Tosei garing aku sampai.
Bosan lah. Snap .. snap gmbr sndri guna henfon takda flash.
Gelap gelita. Haha ..


Akhirnya yg ditunggu muncul jua. Awal2 dah warning mamak tu. 
Mesti garing tau. Kalau tak garing saya 'reject'
Sudahnya, senipis Roti tissue rupanya*takut kot mamak tu dgn aku*Hihi ..

Suka dak makan tosei dgn sambal kelapa? Kalo suka kita geng. Give me 5 cepat*pap*tampo skrin sendiri je la ye. Hihi ..

p/s :- sapa pandai buat tosei? yg ni tak leh give me 5 sebab aku tak pandai. haha ..

41 comments:

kakngah said...

aku pandai makan jek la kakchik oii....
hahahaha!!

Pearl Kaz said...

tosei bawang sedappppp... slurrpp~
hihihi

N@di@ said...

nadia pon suka roti tissue nih lbihkan lak susu pekat :D

Mama Zharfan said...

me jrg benor mkn tosei :P

suka lah pic kak chik yg ni. lawa!!! natural beauty :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam k.chik..atie xpernah mkn tosei..sedap erkh?nanti nk cuba larrr..

munna said...

munna suka sgt cicah ngan sambal kelapa tu... tapi kena cicah dgn kari pula lepas tu.. baru best...

Woofer Storm said...

kalau jrg makn bnda ni,skli skala mkn sdp gak ni..heheee

echah mashuri said...

perghhh...tp sdp yg xgring laaa kak chik;p

logorithm said...

I tak pernah taste tosei garing... :-p

DaddyDian said...

i like tosei too! kelepap kelepap!! (hi fi kakchik)

BUNGA said...

sedapnya kak..
kalau masuk blok kak chik je mesti rasa lapa terus.. hehe

farmys said...

tak penah makan pun.. sbb takut tgk mcm topi..
tp lepas ni mcm nk try lak..

azzey said...

Ala kak...saya tak pandai mkn sambal kelapa tu....jd x geng le ngan akak ek?....*sedey ni..*

::Budak Degil:: said...

ohh..tosai cecah cutni kelapak pudina..sedap giler222...

uih..lately ni ramai buat entry makan tosai lah..hehe

My Little Diary said...

salam,

saya buat tak pandai... mamam jer pandai... hehe

Encik MamaT said...

ingatkan roti tisu.. cuma tak tinggi.. hehe

diana said...

kakchik..
sekarang tepung tosei pun dah ada..
beli dan tambah air je..
kuah je buat senirik..

Maria James said...

kak chik, cube mam ngan susu pekat uh.. sedap.. awww..

AngahSayang2314 said...

angah pun tak pandai gak kak chik hehehe makan pandai la

nisa said...

tak pernah makan tosei..tp mcm nk trylah nanti..sbb nisa asal g kedai mamak asik nk makan mee goreng mamak atau roti nan ngan ayam tandoori je..hehe..

deAnza-wAnda said...

huuhu...lah tosei ka ngat oti tisu tadik...

cikpuanhady said...

samelah kita wanda, ingatkan roti tisu dah tadi..wuwuwuwu..windunyer kat roti tisu..

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

kakchik@ella said...

@kakngah .. kita geng sbb tak pandai masak tosei. give me five kakngah*pap*hihi ..

kakchik@ella said...

@Pearl kaz .. anak kakchik suka tosei bwg tu. bwg is his favoritesss. hihi

kakchik@ella said...

@N@di@ syg .. tosei la tu dik. hihi

kakchik@ella said...

@MamaZharfan, perasan i skjp. Echewah

kakchik@ella said...

@azatisyg, cuba lah. sedap tau. ke nak kakchik banjer? hihi

kakchik@ella said...

@munna, kita geng*pap*tampo lagi.hihi

kakchik@ella said...

@Woofer, skali skala mmg best. hihi

kakchik@ella said...

oooo .. echah suka yg tk garing eh?

kakchik@ella said...

@logorithm, bro, jom mkn tosei kat restoran barkath, menjalara tu. hihi

kakchik@ella said...

@DaddyDian, yeay .. tmbh lgi sorg geng kakchik. hihi

kakchik@ella said...

@Bunga, buat tmbh rindu dgn mknan msia je ye dik? hihi

kakchik@ella said...

@farmys .. nnt try eh. hihi

kakchik@ella said...

@azzey, jgn sedey sbb benda lain kita sama kan. kira geng la tu dik. hihi

kakchik@ella said...

@Ein, jom. mamak kat sksyen 18 tu. lbh sedap dari Mekdi PKNS dik. hihi ..

kakchik@ella said...

@My Little Diary, sama la kita. hihi

kakchik@ella said...

@En. Mamat, mmg cam roti tissue kan. jgn trtipu tau. hihi

kakchik@ella said...

@MariaJames, blh cuba tu. gd idea. tengssss adik. hihi

kakchik@ella said...

@diana ... wah diana bole la kakchik cuba nnt. hihi ..

toyolkiut said...

tengok real pun TK x pnh..
ni pula nk makan..
hehe..
sedap ke..