Thursday, January 27, 2011

Pelan-pelan la jawabnya

Sungguh la kecewa sebab line internet memang jeles habis dengan aku. Dari malam semalam dia semput-semput, rasanya kura-kura berlari*boleh ke dia lari*hihi .. lagi cepat dari line internet kat rumah ni.

Nampaknya terpaksa la aku berblogging dengan pelan-pelan. Tak pe la kan, pelan-pelan pun tak pe .. baru tahan lama. Kalo pecut kang cepat pulak semputnya. hihi ..


Berita baik buat peserta contest misz-ella. I have chosen not less than 15 entries yg sgt menarik. Eventhough sebelum ni nak bagi 7 pemenang je tapi disebabkan banyak entry yg menarik, baik dan kreatif, so i have decided to increase the number of winners to 15 but off course lah main winners 2 org je kan. U ols tunggu eh. Disebabkan line internet sgt semput dan perlahan, maka graf kualiti kerja aku  pun jatuh gedebuk. Aduh!! ... hihi. But i think by this Sunday, i can announce the winner.


Jgn risau, jgn kuatir .. bak kata Vince AF1 ~ Semua adalah pemenang tiada pengalah. Haha ..

29 comments:

eliyaezlinalias said...

jeng jeng jeng!
(*_^) kenyit mata cket!

::Budak Degil:: said...

wah..best2..mcm biase akak ein yg baik!..hehe..
moge murah rezki akak ye...:)

AngahSayang2314 said...

tak pe kakakku pelan2 angah pun kat sini sibuk sangat...aduhhh

NurLailatul said...

wah..misty ramai yang dpt hadiah!
moga akak pon dimurahkan rezeki..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak cik..wah!ramai tuh..Alhamdllh.

sarah-najwan said...

xpe kakchik..slow n steady..

ambo pom slow arini..bizi wehhhh...

Amy Syaquena said...

wah ramai tue alhamdulillah...

Ujang9897 said...

wow..wow..wow..terkentut2 dgr berita gembira..

nie alamat..ok

36,jln surada 13,tmn desa surada,43000,kajang,selangor..


hahahaha..kompiden nk dpt jer..

munna said...

wah! kak chik dan tambah senarai pemenang lagi ye... munna ada luck tak kali ni....

Aku Ibu Muda said...

haha ujang poyo k..bagi alamat siap2 :P

Mama Zharfan said...

moga2 ada rezeki me tergolong dlm one of 15 winners tu..Amiin..

tq yer kak chik sbb sgt murah hati bagi hadiah byk2 :)

Lagenda said...

mak pun tgh hanggin dgn tenet nih! Macm siput sebut plak..bayar on time, perkhidmatan yang kita dapat??

Cessssss..marang kepunden marang sekeper je!

alinac lover said...

waaa sapa la dapat tu ya

Azizah a.k.a N.a.z said...

akk ditag..dtg yea..

diana said...

kat umah kita pun slow kakchik..
hari2 slow..
tak de sehari pun dia kasi peluang nak berseronok seronok dengan tenet ni..
hheehhe

N@di@ said...

wahhh baik nye akak upkan 2kali gnda pemenng ^___^

CIK TOM said...

cik tom pun slow line tnet kt tempat belajar ni...sedih xdpt nk on9 selalu...

rindu kak chik!

nisa said...

aik kak chik pakai line apa yg slow dr kura2 tu..hehe..xpe..asalkan update blog yer..hehe

toyolkiut said...

sama la..
tenet TK akhir2 ni putus2 je..

Ati Masrif said...

bila line semput ni..
boleh meroyan kalau di layan..hihi

tak sabaq juga deh..nak tau ^_~

Ati Masrif said...

ella,

jom dtg blog ati
berkenal dgn kawan maya
ati yg sempoi dan best...jom!!

makdara TERdiva said...

alaaaaa..line P1 sy skrg tengah suspended..nampaknye cuma leh tau hari isnin..apekata KC annouce jer hari isnin..baru adil dan saksama..eceh! bajet macam menang jer sy ni kan..haha!

Aku Ibu Muda said...

baru tingat, ahad ni MIL nak buat kenduri akikah utn cucu2 dia...hihi

on9 dari fon lah nanti :)

Maria James said...

oeh yeah!!! menghitung hari detik demi detik.. mood kris dayanti lak. hahahahah..

zam zam ala kasam! maria james menang! oh yeah! (mulut masin)

a'a came across about AF, pengetua latest Ahmad Dhani? what???
xmo tengok AF, seb baek x minat. gagagaagaga!

Abdul Farique said...

Wahh , tak sabar nak tunggu . memang gempak kak chik sbb macam ni . :)good idea :)

azzey said...

15? wow! adakah namaku di situ...hu3....*perasan lagi...*

Woofer Storm said...

takpe kak,amik masa..dorg tnggu gak hadiah tu kan??heeeee congrat pada yg menang,hehe

!eNa PnG said...

alahai... berdebar la pulak.. hari nie dah sunday kak..:D

deAnza-wAnda said...

sape pemenang nye neh... x sabar nak taw niy...