Sunday, January 23, 2011

Tak perlu aku berkata-kata di sini.

Hihihi .. Sampai dah tak da idea nak buat mukadimah entry.
Tak perlu kot aku berkata-kata ~ Enjoy je la santapan mata hari ni. 

Slice of red velvet cake from her.

Tak lengkap hidup Ella kalo tak minum Ayer hitam (Nescafe O) pagi-pagi 
~ kata-kata  My Tealady. Hihi ..

15 comments:

toyolkiut said...

anak sedara TK kata kan..
xleh minum nescafe..
nanti rambut jadi halussssss...
hehe..

deAnza-wAnda said...

wau... yummy kek tuh kak...

Mama Zharfan said...

me tak minum apa2 jenis kopi or neccafe :) me minum teh o ajer :)
cake tu napak yummy :)

kakyon said...

kakchik dah amik cookies?

Woofer Storm said...

pagi2 rasa nak makan je la..ermmmm lapar laaaa

AiDa AzRyN said...

wah!kek lagi? XD

ferra ferro said...

dari haritu nampak gambar red velvet cake dekat page kak chikk .. teringin nak makan .. nyumm nyumm x)

N@di@ said...

sdapnya nmpak kek tuh terliur nadia pagi2 nih heheheh

Miza Yusof said...

sedapnya kek tu. menggoda :)

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Pergh.. A slice a day ke ni Kakchik.. hehe

diana said...

sedap!!
kita lak pagi2 taksah kalau tak de kopi O
heheh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wowowowowowo...memANG tak leh kata apa...sodap gila babas nampaknya ni...

Maria James said...

tang red velvet tu xleh tahan. ah!
(ok abaikan "ah!" kat belakang tu)
it's just a metaphor.

azzey said...

Santapan mata ni pun dh boleh 'menyentap' p'saan kak....laporrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......ha3...

Mysunshine Cupcakes said...

jemput join our giveaway & help Rumah Titian Ashraful Rohaniah..