Saturday, January 29, 2011

Tak perlu ambek pusing

Tak perlu ambek pusing dengan kata-kata dari org yang tidak mengenali dan dikenali.
They never know us. They judge us with just once sentence. Not fair, right??

So y not kita jgn ambek pusing and just say ADA AKU KESAH?? Haha ..

5 comments:

Syima Emi said...

betul kak. kdg2 org judge kita tgk luaran je.. dorg tak tahu pon hjg pangkal.. apapon.. semoga semuanya bail2 je kak ekkk. mmg x larat nak please kan semua org ni..

deAnza-wAnda said...

dats rite sis....

Mama Zharfan said...

can't agree more :)
just dun bother--we can't please everyone kan :)

Abdul Farique said...

Kak Chik , everything is OK ?
kak chik pun tak perlu ambil tahu kata2 org yang tak mengenali kita tu jgak :)

azzey said...

betol tu kak. kdg2 statement ada aku kisah tu blh dipraktikkan.....