Thursday, February 24, 2011

Alhamdullillah ~ Semuanya dari Allah.

Minggu lepas, ada satu good news. Semalam masa p bank, dapat 1 lagi good news. Pastu malamnya dapat 1 lagi good news. Syukur .. syukur .. Alhamdullillah. Semuanya dari Dia. Yang maha berkuasa, Yang Esa, Yang mencipta segala-galanya.

Sesungguhnya kita manusia yang bertuah. Kalau hari ini kita menangis, esok kita dapat berita gembira. Kita diduga dan diberi nikmat serta ganjaran oleh Dia. Percayalah ~ Bila kita ikhlas, Tuhan beri ganjaran tanpa dipinta. Syukur. Alhamdulillah.

26 comments:

MamaEma said...

wah...macam best jer ni...

ahaks.

cik panadol said...

ape yg good news tu kak?

!eNa PnG said...

iena pon dapat good news gak....


:) hehehe

Lagenda said...

alooooooo..share la apa yng gud news tu kC oiii

LehaMY said...

wah! tahniah la kak chik sebab trima 2 good news~ hehehe :D

Aiman said...

Aiman suke yg psl gud news bank tu . hehe

Aku Ibu Muda said...

ptg semalam wani pun dapat cium2 1 gud news...hihiii

Ct Arina said...

ehe^^ pe bende la gud news tu ye. nway, congrats utk gud news!

p/s: haih, bile la dpt jumpe ngan kc ni =,=

kakngah said...

hhmmm.. bila pulak turn kite nk dpt good news ek..

forever love said...

cam best je..kene belanje nie..hihi

kakchik@ella said...

@MamaEma, mmg best.

kakchik@ella said...

@cik panadol, rejeki. hihi

kakchik@ella said...

!enaPnG, tahniah buat awak eh.

kakchik@ella said...

LagendaMahsuri, kena off record.hihi

kakchik@ella said...

@LehaMy, tq.

kakchik@ella said...

@Aiman, mama pun suka. doakan mama ye. Amin.

kakchik@ella said...

@AIM, thniah buat wani jugak. hihi

kakchik@ella said...

@CtArina, tak leh open kat sini dik. kena off rcord. chewah.

KC pn trtanya2, bila la kita nak jumpa?

kakchik@ella said...

@kakngah, InsyaAllah nnt2, esok2 pasti ada gud news utk awak.

kakchik@ella said...

@foreverlove, rindu saat gelak2 kat kdai mamak.

Belanja? bole aje .. hihi

::Budak Degil:: said...

tahniah kak...moga khidupan kite smakin baik hendaknye kan.. :)

alinac lover said...

yong pon nk good news juga..asyik bad bews jerk haa skg ni

Izan Ishak said...

syukur pada Yang Maha Esa kan KC..

Apa2 pun kita pasti dpt berita gembira tanpa diduga andai kita yakin dan pasrah pda ketentuanNya.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

syukurlah..rezeki tu.

toyolkiut said...

alhamdulillah..

azzey said...

Alhamdulillah..:)