Tuesday, February 22, 2011

Baik Datuk ..

Tu je yang aku cakap dekat Datuk yg banyak cakap semalam. Macam 'bullet train' dia bercakap. Dengan laju .. dengan kuat .. langsung tak boleh mencelah. So .. Baik Datuk, then i put down the phone. After 30 minit, dah cool i call him back. OK let's finish the unfinish conversation. Boleh tak korang buat camtu? Apa guna berbincang bila graf emosi dia naik mencanak-canak, kan? 

Muka orang bengang dengan Datuk semalam.

33 comments:

eliyaezlinalias said...

ala..org bpgkat mmg gitu lazim nyer....redha jek la KC~

risa said...

bagus tindakan tu...kalau saye kena marah or bebel pon saye diam...bg dia habiskan cakap..lepas tu baru lah kite pikir ape kite nak balas..hehehe gud2..walaupon bengang muke tetap maintain...yeyehhhh

GreenAppleKu.com said...

Ni bukan muka bengang.. ni muka happy..tamo sedih sedih sebab hidup kena happy..jomlah terjah blog saya...

riza said...

tak nampak macam bengang pon kak chik...hehehehe...

sarah-najwan said...

jika kene komunikasi ngan org besaw2 ni...jadi ketaq lutut..ayat pom terabur je

tu pom jika ckp dlm henpon..huhu
jika berdepan..waduh..tersusun ayatnya..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jom kita seligi je dato tu kak..buleh ??

azzey said...

Tu bkn muka org garang..tp muka amoi yg manyak sweet lor..:)

nisa said...

orang tengah angin kita kena diam, jangan p simbah minyak pulak, kang jadi berapi..so tindakan KC tu betullah.. tapi muka xada nampak macam bengang pun?hehe

apezs shah said...

kak tgh bengang ke..
haish jgn bengang hehe...
naseb laaaa xcakap kuat2 juga kan hehe..


*apezs follow here..

LehaMY said...

kena bersabar jak la kak chik. yelah bila dah macam tu , kita pun tak dapat take note apa yang dy nak smpaikan . huhuhu

:D

MamaYatie said...

kasik cool down dulu kan kak chik..pandainya!

Amy Syaquena said...

kak x nampak macam muka begang pun , muka mengoda ada la hehe..jangan mrah ye!

SYANI said...

Kakcik kalau bengang pun boleh senyum lagi?? Kalau saya muka dah ketat dah!

AngahSayang2314 said...

eh bengang ke?? tapi sempat senyum tueee

Suara Kalbu said...

Sama la Kak Chik,

Kalau boss ida membebel ke, naik angin ke, ida diam dan iyakan saja. Malas nak layan angin kus-kus.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

berseri jerk muka cun la...

kakchik@ella said...

@el, mmg redha. tu cite semlm ari ni pun ada lgi isu dtuk ni timbulkan. aku cekik lak datuk tu kang. haha ..

kakchik@ella said...

@risa, tengsss risa.

kakchik@ella said...

@Greenappleku, I misszzz u. Hihi ..

kakchik@ella said...

@riza, tgh bengang la tu dik. If nt mesti senyum lebar smpai ke telinga. hihi ..

kakchik@ella said...

@sarah-najwan, tu la. bengang saya sekejap.

kakchik@ella said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o, awaklah calon yg paling sesuai utk berseligi dia bersama kakchik. nama dah sesuwai dah tu. haha ..

kakchik@ella said...

@azzey, suwit sour tu dik. hihi ..

kakchik@ella said...

@nisa, awak btl. give me five dik*pap*haha ..

kakchik@ella said...

@apezs shah, tengss follow akak eh.

kakchik@ella said...

@LehaMy, sabar .. sabar .. tgh sabar ni. hihi ..

kakchik@ella said...

@MamaYatie, yeszzz ..kita ber2 mmg pandai. haha ..

kakchik@ella said...

@AmySaquena, trgoda ke dik? hihi ..

kakchik@ella said...

@Syani, bengang+bahagia camtu la rupanya. hihi ..

kakchik@ella said...

@AngahSayang, senyum tu mesti. Sbb asal nampak kamera je mesti nak gediks. hihi ..

kakchik@ella said...

@Suarakalbu, btl tu ida, kalo dilayan takut terkeluar lak angin puting beliung kita. habis la dia, kan. haha

kakchik@ella said...

@PurPleLicious, ye ke seri? hihi ..

alinac lover said...

bengang masi manis ek hehhe