Bread Butter Puding with Chocolate Icecream + Ice Cappucino

Sunday, February 27, 2011

Bread Butter Puding is my favorite dulu, kini dan selamanya. My opismet Fiza sungguh la pandai buat Bread Butter Puding. Aku?? Nak "ON" oven pun penakut, ni kan pulak nak suruh "baking-baking". Aku pandai main masak-masak lauk utk hidangan anakanda tercinta je. Dok berangan lah dari sehari ke sehari nak "membaking" ~ entah bila la agaknya hajat dan impian tu bakal terlaksana ye?? So, buat masa ni, oven yg Abah Aiman beli nampaknya jadi penyeri dapur je lah. Hihi ..

Bread butter pudding with Chocolate icecream and Ice Cappucino kat Delifrance.

Just imagine, rela kaki ku melangkah ke Delifrance semata-mata kerana nak makan 'desert'. Memang dasar suka makan. Hihi .. 

Time-time camni, teringat kat Bread butter puding Kak Nani. Hari tu dah order tapi disebabkan kebizian melanda .. 'postpone' lagi. Sib baik tak kena 'blacklist' dengan dia. Hihi ..

Eh, Bread butter pudding kat 'Marche' pun sedap tau. Nak lagi .. nak lagi .. Esok-esok nak repeat lah. Hihi .. Lagi gambar makanan sedap kat blog En. Bodigad.




You Might Also Like

40 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here