Saturday, February 26, 2011

Hepi Sunday

Hari ni dah penghujung minggu. Esok dah minggu baru, minggu depan jugak dah masuk bulan baru. Sekejap je hari-hari berlalu, kan. Cepat tua la jawabnya kita semua. Hihi .. Eh, jangan takut tua tau. Makin banyak umur bermakna kita makin dewasa, makin banyak pengalaman, makin matang, makin banyak pengetahuan.

Best la hari-hari yang ku lalui minggu ni. Paling best off course soal 'Rezeki'. Dari penghujung tahun sampai bulan Februari ni ... always 'good ..good .. and good'. Alhamdulillah. Segalanya datang dari Allah S.W.T. Syukur sangat-sangat.

Hari ni nak pegi Dewi Sri Spa. Spa lagi?? Hihihi ..Kali ni 'special' sebab biasanya aku pegi spa dekat 1Utama tapi hari ni nak try yang ala-ala Bali pulak. Aiman pulak nak pegi main Golf. Lama sungguh dia tak main golf, sure dia excited tu. Lepas tu petangnya nak balik rumah Mama kat Sg. Buloh. I always appreciate my wiken. Semalam luangkan masa dengan kawan-kawan hari ni luangkan masa dengan keluarga pulak. As usual, aku memang selalu cuba sebaik mungkin untuk seimbangkan kehidupan, untuk diri sendiri .. untuk keluarga .. untuk kawan-kawan .. sebab each and everyone amat berharga untuk aku.

Minggu depan?? Minggu depan gaji!!!! Wah .. mesti all my darlings kat offis muka berseri-seri. Ofis kitorang ni gaji memang lambat. Tapi tak pe .. duit 'spare' ada. Chewah*berlagak*Hihi .. Eh .. tak lah. .. tak berlagak. Tapi as i said earlier, setakat ini Alhamdulillah. Rezeki, ajal maut, jodoh sume diaturkan untuk kita oleh yang Esa, kan. As long as u work hard, ikhlas, bersihkan hati, tidak ada dengki mendengki dan cemburu sesama sendiri .. Allah akan permudahkan urusan kita. InsyaAllah.

Minggu depan jugak nak belajar benda baru. Excited sungguh!! Mudah-mudahan segalanya berjalan lancar. InsyaAllah ... Got to go lah. Have a good day my fren. 



7 comments:

Ct Arina said...

life kc ni sentiase full dgn gud things kan? syukur2. semoga kc hepi2 selalu! ~_^

azzey said...

KC, Share 'rezeki' tu dgn saya boleh?.heh3....

نور عافية said...

alhamdulillah..semoga hidup kita diredhai dan diberkati serta berada dibawah lindunganNya selalu~ amin..

norh said...

happy weekend kak..semoga bertambah2 lagi rezki kakchik.. :)

diana said...

kita pun gaji minggu depan..
gaji??
eh!!gaji pulak..
duit poket je..
hehheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

this sunday xhapie..next sunday baru hapie sebab nak travel..laalalalala

Aiman said...

hari ni gajikan mama kan ? nnty g shopping lagi ke ?