Thursday, February 24, 2011

Little Taiwan

Penah dak makan kat 'Little Taiwan'?Ala .. yg Maria Tunku Sabri jadi duta tu. One of the day this week, aku gi lunch kat situ. Tengok dan belek itu Menu, yg ni je la yg bisa membuka seleraku.

 Dalam dia ada crabmeat, ayam, sayur-sayuran dan cendawan. OK la. Boleh tahan sedap.
Roti sekarang telah dipelbagai gaya dan rupalah. Kreatiff!!

Fried Golden Mushroom ni memang favorite aku.
Tu je la yg aku berselera nak makan utk tengahari tu. Hmmm .. nasi panas, ikan masin goreng, ulam dan sambal belacan gak yg sedap eh.




26 comments:

Amy Syaquena said...

Gambar first tue macam x tertarik sangat tapi gambar dua memang terliur...

aibaks said...

hmm. nampak menyelerakan.. kat area mana little taiwan ni kc? kat area damansara de ke

makdara TERdiva said...

pernah lalu jer..tp x masuk..sedap ke? kimchi ade tak?

Ati Masrif said...

tak pernah makan..

emm...nampak sedappp...yummi


Jom baca: ULANG TAHUN KE-10

Farhana Sahri said...

cedapnye...hhhihi

My Little Diary said...

tak pernah lagi makan kat situ
tapi tgk mushroom goreng tu... giler aahh mengancam nafsu... hehe

Izan Ishak said...

nampak sedap betul tu kakchik...mmg kreatif buat roti gaya gitu~

azzey said...

Nasi panas n ikan masin goreng pon sodap..:)

nisa said...

tu masakan taiwan ke?kalo nisa no hal kalo nk try masakan baru..sumbat jer..hehehe..tapi still xley lawan ulan2, sambal kita kan???hehe

munna said...

nampak sodap je kak chik... tghari munna mmg suka makan nasi berlauk ... baru best

Ct Arina said...

sedapppp =,=

kakchik@ella said...

@AmySaquena, kita geng. suka mkn cendawan goreng. hihi

kakchik@ella said...

@aibaks, nt sure baks.

kakchik@ella said...

@Ati Masrif, cubalah. Mmg sedap.

kakchik@ella said...

@Farhana/Nana, mmg sedap dik. kalo ada brnch kt SU kan bagus ..

kakchik@ella said...

@My Little Diary/Rima, jom bukak geng cendawan sedunia. hihi ..

kakchik@ella said...

@Izan, mmg sedap dik. Tak tipu.

kakchik@ella said...

@azzey, setuju!!

kakchik@ella said...

@nisa, btl3. hihi

kakchik@ella said...

@munna, kc pun. teringat2 kat nasik panas2, ikan goreng dn sambal belacan. sodap!!

kakchik@ella said...

CtArina, mmg sedap dik.

kakchik@ella said...

@mdt, tak perasan lak kimchi. sori ..

::Budak Degil:: said...

dulu suke betol bile pegi pasa beli cendawan goreng, 1 cup sengget..hehehe..wah..mengidam pulak.. ;p

alinac lover said...

yong mood utk mkn tu kdg2 ada..kdg2 hlg..
time ada slera tu.baik yong mkn byk2..heheh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lamanya x mkn cendawan goreng...arghhhh ngidam pelik2 nih.

Woofer Storm said...

tak pena makn lagi kak chik,lariiiii..heheeee