Monday, February 21, 2011

Sunway Giza??

I love Sunway Giza. Have u been there? Ala .. yg kat Kota Damansara tu .. yg lepas traffik light Casa Indah Condo tu la .. ala .. yg seberang Padang Kota tu.. Tau tak kat mana? Tak tau?? Alahai .. susah sgt meh le aku jadi  Tourist Guide korang. Moh aku bawak kome ke sana. Hihi .. Aku pun sebenarnya 1st time dtg sini masa 'date' dgn MDT ari tu. Tapi tu lah .. sekali datang terus jatuh cinta pandang pertama. Jom tengok .. pe benda yg best sgt tu??


Apa ada di Sunway Giza?? Kalau nak tau, this are sgt femes dgn aktiviti makan-makan terutamanya malam. Sgt happening ~ With lights .. with sounds .. with people .. with empty pocket cos moneys goes out. Haha ..

Nice interior, kan. Yg pakai skirt kembang careful ye .. atas tu ada kipas besar!! Haha 
Spacious, nice and safe. Nak main kejar-kejar dgn anak kecik pun bole. Hihi ..

Deretan kedai makan dan entertainment spot. Bkn semua halal ye kwn-kwn.
Tapi yg paling best - hampir sume outlet 'Free Wifi'. Hihi ..

Eh .. nak gak ambek gambar kat 'spot' ni. Jakun sungguh!! Haha ..
Eleh .. sesekali feeling ala-ala tourist pe salahnya, kan. Hihi ..

Antara kedai-kedai yg ada disini. Idak le byk sgt kan??

I think most of the people come here for makan-makan. But still, tak banyak sangat F&B outlet di sini. Mungkin sebab masih baru .. atau mungkin sebab kat belakang Sunway Giza memang dah sedia ada deretan kedai makan yg sgt femes meletop-letop terutamanya pada waktu tengahari dan malam. Mungkin .. mungkin .. mungkin .. apa-apa la ye. Hihi ..

Lagi gambar-gambar dan cerita 'dating' kami ada di sini. Gi la tengok. Cantek-cantek weih gambar kat situ termasuk lah 'kasut gladiator' ai*nak copy gmbr tak leh lak .. mdt kedekuts* hihi ..


13 comments:

Amy Syaquena said...

cantik la tempat nie , kalau ada peluang leh try gi sini sekali..

Pembawa_Wacana said...

macam bes...nak bawak wife g sane la skali..

makdara TERdiva said...

stetment kedekut tu yg tak leh tahan..wakaka!

t saya email gambo2 kita dating tu kat KC..tggu eh

eqbalzack said...

haaa...dah tau...ada angle kak chik mcm fauziah latiff...hehe

nisa said...

Nanti balik bangsar nak pi situlah...hehehe..mcm best..

logorithm said...

I first time pergi Sunway Giza bulan lepas. Boss yang bawak pergi sana sebab nak tiru idea untuk projek baru. Boss belanja makan.

Niu Ze Xui pon lebih kurang macam Sunway Giza, cumanya ia dah 'mati'. Masa mula-mula bukak dulu memang happening.

diana said...

tu memang tempat untuk makan2 je ke kakchik..?

Ujang9897 said...

wa....bestnya jalan2..=) nak ikut

::Budak Degil:: said...

name sunway giza..ingat kt sunway subang tuh..ahahaa

alinac lover said...

baju kta sama la kak! hehehe

azzey said...

Padang kota? mcm bunyi kat penang je. kat mana tpt ni KC?

deAnza-wAnda said...

cantik2... bile kite nk lepak cni lak KC?

JunAina said...

misz-ella...
first time tengok sunway giza dalam entri misz yang sebelum ni dan mati2 aina ingat ianya kat bandar sunway...hahahaaa...

dalam hati tertanya2 jugak baru sekejap utinggalkan daerah itu dah ada shopping kompleks yang baru yang keeelaaasss pulak tu...

adoyai...nampak sangat tak mengikuti perkembangan semasakan? thanks for the info mungkin suatu hari aina akan curi2 masa ke sana.