Sunway Giza??

Monday, February 21, 2011

I love Sunway Giza. Have u been there? Ala .. yg kat Kota Damansara tu .. yg lepas traffik light Casa Indah Condo tu la .. ala .. yg seberang Padang Kota tu.. Tau tak kat mana? Tak tau?? Alahai .. susah sgt meh le aku jadi  Tourist Guide korang. Moh aku bawak kome ke sana. Hihi .. Aku pun sebenarnya 1st time dtg sini masa 'date' dgn MDT ari tu. Tapi tu lah .. sekali datang terus jatuh cinta pandang pertama. Jom tengok .. pe benda yg best sgt tu??


Apa ada di Sunway Giza?? Kalau nak tau, this are sgt femes dgn aktiviti makan-makan terutamanya malam. Sgt happening ~ With lights .. with sounds .. with people .. with empty pocket cos moneys goes out. Haha ..

Nice interior, kan. Yg pakai skirt kembang careful ye .. atas tu ada kipas besar!! Haha 
Spacious, nice and safe. Nak main kejar-kejar dgn anak kecik pun bole. Hihi ..

Deretan kedai makan dan entertainment spot. Bkn semua halal ye kwn-kwn.
Tapi yg paling best - hampir sume outlet 'Free Wifi'. Hihi ..

Eh .. nak gak ambek gambar kat 'spot' ni. Jakun sungguh!! Haha ..
Eleh .. sesekali feeling ala-ala tourist pe salahnya, kan. Hihi ..

Antara kedai-kedai yg ada disini. Idak le byk sgt kan??

I think most of the people come here for makan-makan. But still, tak banyak sangat F&B outlet di sini. Mungkin sebab masih baru .. atau mungkin sebab kat belakang Sunway Giza memang dah sedia ada deretan kedai makan yg sgt femes meletop-letop terutamanya pada waktu tengahari dan malam. Mungkin .. mungkin .. mungkin .. apa-apa la ye. Hihi ..

Lagi gambar-gambar dan cerita 'dating' kami ada di sini. Gi la tengok. Cantek-cantek weih gambar kat situ termasuk lah 'kasut gladiator' ai*nak copy gmbr tak leh lak .. mdt kedekuts* hihi ..


You Might Also Like

13 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here