Hahhh .. 7 perkara tentang kita??

Friday, April 22, 2011

Ada kawan blogger bagi kita 'award'. Ingatkan kat dunia realiti je boleh dpt hadiah rupanya kat dunia maya ni pun ada jugak ye. Kita suka. Mekaceh la ye .. lambat lagi birthday kita sebenarnya. Eh ..tetiba lari skrip. Hihi ..

"One Lovely Blog Award". Lovely, loveable bermakna Disayangi, dicintai. Ada gak org lain yg sudi berkasih syg di blog kita ni, ingatkan kita sorang je. Hihi ...

Hahhh .. Kena kongsi 7 perkara tentang diri sendiri? OMG .. byk tu. Nak tulis ke tak nak eh? Dh byk kita tulis dlm blog ni sbnrnya. Tak pe lah .. sebagai tanda hormat kat award ni, kita tulis gak la sikit-sikit. Nak tau byk lagi cari sendiri kat blog ni eh. 


  • Kita penyayang. Nak pulak kat anak-anak dan org tua. Tak tau nape. 
  • Masa muda dulu, dlm 20an gitu umur kita, kita pemarah. Skrg tak lagi dah. Byk 'cool' dah kita skrg ni. 
  • Kita tak suka tanya org soklan yg terlalu peribadi. Soklan paling kita tak suka di tanya dn tanya org ialah :- Nape ko tak kawin lagi? Nape ko tak da anak lagi? Nape anak ko satu je? Haiyooo .. pelislah. Org kita sokmo suka tanya soklan atas katil a.k.a. soklan yg terlalu peribadi. Respek org lain boleh tak weih? Byk lagi soklan lain boleh tanya, kan. Apa da ..
  • Kita suka jaga kesihatan. Eleh .. org len pun sama gak la. Tu pun nak cite. Kecoh!! hihi ..
  • Walaupun kita suka hepi-hepi*sebab tu entry kita byk hihihi* kita sebenarnya sensitif & cepat sentap. Bila kita membisu tanpa kata, tu tanda tengah sentap. Main jauh-jauh, jgn kacau. Bahaya!! Hihi ..
  • Kita suka bercakap, suka berkawan, tak suka gaduh. Ada masanya kita kelakar, kdg-kdg serius. Ikut la angin apa hinggap kat kita masa tu. Anak kita sorang. Mak & Abah kita dua. Adik beradik kita ramai. Special kan kita? Hihihi
  • Kita suka makan. Kalau buat makan-makan jangan lupa ajak kita tau*Eh .. tetiba* hihi
Yeay .. cukup sudah 7 point tentang kita. MamaYatie, kita harap awak suka. MamaYatie kata kena tag org lain. Ala .. takmo arr camtu. Kang kita tag yg ni, yg tu kecik ati. OK lah .. to be fair .. kita 'tag' sume org yg baca entry ni. Adil kan kita. Hihihi ..


You Might Also Like

13 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here