Tak boleh nak jerit

Wednesday, June 22, 2011

Kecewa. Kerja upgrading Talian TM untuk projek High Speed Broad Band telah buat line internet sengal dan eeeee ..tak tau nak cakap macamana. Nak bukak 1 tab pun susah. Bila dah boleh bukak, tang imej tu, sume 'x'. 'Shoutbox', 'Nuff', pun 'x'. Nak bagi salam kat Kotak Jerit pun tak boleh. Kalau nak komen kena try banyak-banyak kali baru boleh. Akibatnya, aktiviti berjalan maya amatlah terhad sekarang ni. Kat mana-mana tempat yang korang ternampak kita, tu kira nasib baik la tu. Mana-mana yang kita tak ada, Maaf ye .. sudah berusaha sedaya upaya dan akan terus mencuba, cuba dan cuba lagi. 

You Might Also Like

18 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here