Wednesday, June 22, 2011

Tak boleh nak jerit

Kecewa. Kerja upgrading Talian TM untuk projek High Speed Broad Band telah buat line internet sengal dan eeeee ..tak tau nak cakap macamana. Nak bukak 1 tab pun susah. Bila dah boleh bukak, tang imej tu, sume 'x'. 'Shoutbox', 'Nuff', pun 'x'. Nak bagi salam kat Kotak Jerit pun tak boleh. Kalau nak komen kena try banyak-banyak kali baru boleh. Akibatnya, aktiviti berjalan maya amatlah terhad sekarang ni. Kat mana-mana tempat yang korang ternampak kita, tu kira nasib baik la tu. Mana-mana yang kita tak ada, Maaf ye .. sudah berusaha sedaya upaya dan akan terus mencuba, cuba dan cuba lagi. 

18 comments:

Jangan Kalot said...

sabar2. Blogwalking.

kehidupan budak terberat dunia

Izan Ishak said...

takpelah KC...kena redha sampai keadaan kembali pulih kan~

risa said...

alahaiii sian kakak chantek...
takpe..saye ada masa untuk teman akak ni...walaupon mood kelaut..
sabo ye kak:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sabar...sabar,,.sabar....

diana said...

tak pe kakchik..
jerit dalam hati je tau..
heheheh

Ibu Darwisy said...

xpe..lau dh ok nnti tu..jgn lupe mai belog kite yer..

Ct Arina said...

mende camni sgt2 menguji kesabaran kan? hihi =D

Daddy Ziyyad said...

kena guna berukband lah masa macam ni..ekekeke

alinac lover said...

menguji keimanan btol kan

norh said...

sampai masa akak kena rehat kejap kot dr ngadap skrin..he he

qemaishak said...

Kakchik, line tenet tmpt qema harini baru okey sikit, luang masa lawat rumah kawan-kawan hehe

Mama Zharfan said...

memang gitu kot..kat area tempat me (bt caves) pun memanjang upgrading ni..

Amy Syaquena said...

alahai sian akak , sabar ye kak nanti ok la tue

makdara TERdiva said...

sabo KC :)

time inilah masa utk KC rehat2kan jari2 yg halus tu dari mengetuk keybord..thehehe

SANDRA AZWAN said...

Perkara seperti ini membuatkan mood sedikit terbantut!;-(

p/s: Sabar yer kak cik!huhu;-)

Mak Wardah said...

Sabar jap kc, redho jelaa. Ngantuknye jengok kc nak segahkan mata

munna said...

takpe kc....sabar je lah...munna sgt memahami...

Peri PiA said...

uhuk2 :(,saba ye