Tuesday, November 15, 2011

Bukan Dongeng Cinderella hendaknya



I never bother about following any "Drama Bersiri". Bukan tak da langsung tapi jarang-jarang. Betapa gah dan meletopnya Nur Kasih dulu tapi aku tak pernah ikut. Perhaps i'm not stereotype. Tapi tak ikut tak bermakna i know nothing. I know A to Z about the story.

Sampai ke Cinta Elysa yang tengah meletop kat TV sekarang. Tengok sesekali sahaja, to be exact .. "tertengok". I actually like this song more than the series. So, i started to watch Kisah Dongeng in Youtube. Terharu dan terkedu.

Lets watch and start hoping ~ Moga-moga kesayangan kita boleh dan akan menerima apa sahaja keadaan kita 'now and future' sepertimana di dalam video klip ini. Harap-harap cinta mereka bukanlah sekadar dongeng Cinderella tapi terbukti nyata saat kita benar-benar mahukan sokongannya.


7 comments:

Peri PiA said...

lagu ni best :D

xdpt lyn drama mlm ni

kakcik said...

Kakcik pun suka dengan lagu tu. :)

eliyaezlinalias said...

sukeee jugak!

diana said...

mencintai aku dengan seadaanya...
ye kakchik..??heheheh

kakngah said...

ala KC.. kalau tak tgk pun blh tau la... sbb ramai blogger review.. hihihi!!!

Ati Masrif said...

kita memang penonton setia
cerita tu saban minggu

sbb..

cerita cinta ini lain dari
yang lain...syahduuu


^___________~

alinac lover said...

yong x tgk mgu ni huuuu