Tuesday, November 22, 2011

Gila dan gila lagi

Ada masanya, kita suka buat kerja gila. Menggilakan diri dengan sengaja adalah satu terapi. 


Gila-gila ~ walaupun kadang kala nampak bodoh dan syok sendiri tapi boleh menyumbang kepada rasa geli-geli dan gelihati. Jom gelak seolah dunia ni kita yang punya, tiada sesiapa.

Gila-gila BUKAN GILA. 


Sessi menggilakan diri hari ini bukan seorang diri, turut disertai Geng Makan. Lawak bodoh + gila-gila yang akhirnya buatkan aku gelak besar hari ini. Nak tau apa? Nanti kita cerita.

19 comments:

kakcik said...

Janji kita gembira dan tidak menyusahkan orang, kan Ella. :)

Ardini Humaira said...

cepat2 KC cite :D

Melati Qistyna's Mummy said...

gila2 xpa...jgn gila udah....huwaaaaa

diana said...

cerita sekarang la kakchik..:p

midonz said...

pedulikan apa org nak kata.. mulut org memang payah nak tutup.. bak mengata dia la terer.. ada dia tolong kita time kita serabut kepala hehehe.....

Fara said...

Gila-gila tu comey tau KC. klu gila tu...err, err...g spital la jwbnya.

Hahahah!

Tina Othman said...

gila2 untuk menghilang stress kan kc

Yatie said...

uwaaaaa..senang hati nampak...gelak abessss....

Citarasa Rinduan said...

kalau ayu jumpa kakcik..
rasanya pasti kita ketawa besar..
ayu GILA2 terlebih sudahhhh.. hahahah

Pia said...

"gila2 tu yg best,sesekali kita akan tergelak besar...rasa satu beban dah jatuh dari bahu..."

HappyIrfa said...

ala citer la sekarang ;-)apa yg kelakar tu

gadisBunga said...

gila-gila adalah majalah yang saya suka baca sebelum ujang. errr...eh? :D

Izan Ishak said...

dpt kawan yg gila-gila...kepala pun tak stress kan kc...

mama aini said...

KC..perangai gila2,blh release kan tension !!!..he2x..

Ati Masrif said...

apalah agaknya tu...ella :)

luahfikiran said...

SALAM,
CERITA CEPAT2 .... LF READY NAK KETAWA !


p/s. Kalau tak silap, kakcikella belum isi borang penyertaan perjumpaan.

Kunang-Kunang said...

Tak aperlah ella asalkan kita bahagia.

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini,

Blog khas buat PENCINTA HANDBAGS yang stylo (handbags & tips):

http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

logorithm said...

Datang gila-gila sini... :->


Terbaru dari Logokoko:

[10PG] Eksiden WTF!

[U] Nasi Bujang

[11SX] Masalah tidak kuat isap