Monday, December 19, 2011

Chocolate Oreo

OK. Kalau ada sapa-sapa nak order chocolate dengan Oreo filling ni, sila email saya. Saya Duta Chocolate tak berbayar bagi pihak kawan saya. Saja-saja dan suka-suka nak tolong dia.
Luar dia camni

Dalam dia camni ~ ada Biskut Oreo

Chocolate with Oreo Biscuit Filling ni sudah pasti membuat anak-anak kecil melompat suka hati. Eh .. yang besar macam saya ni pun boleh 'enterframe' suka hati sekali tau. Sebab saya peminat coklat. Makan coklat adalah satu terapi .. bagi ketenangan kat diri sendiri. Lagi banyak order, lagi murah harganya. Nak tau berapa? Email kita kat sini ye ~ kakchik_ella@yahoo.com

14 comments:

akubest501 said...

nampak enak ni....apa2 hal nanti i email...

kakcik said...

Kakcik pun suka makan coklat. Tapi, rasanya salah satu penyumbang sakit kepala kakcik ini adalah coklat juga. :(

ChentaEty said...

hii..wow,i love chocolate..=)look so delicious with oreo..yumm,

Cik Ina Do Do Cheng said...

comelnya coklat filing oreo tu.kreatif kawan kak chik tu. okey set , kalau nak order nanti cik ina email : )

kakyon said...

bubuh gmbr kakyon ngan abng yon boleh ke..hehe

alinac lover said...

yong suka jgkk

ibundo said...

salam. nampak sedap.

Ati Masrif said...

wah..sedapnya
mesti syahmi suka ni :)

Peri PiA said...

nmpk best sgt2,swetie cheese pon blm terorder lagi
ngeh2

.: iEyLa :. said...

klu budak2 nampak ni sah2 melompat2..
klu ieyla pon tgk geram je..hihi

POSH76 said...

kiut jer...syg nak makan

fieda said...

lorr..sedapnya..

ain soofiyah said...

acam sedap je.. hehe

cikpuanhady said...

waahh..comel, siap ada gambar ek kat atas tu..budak2 mesti suka ni, org bukan budak pon suka..hehe..