Friday, December 16, 2011

Dua Hari, Dua Berita, Dua Emosi

Dua Hari Dua Berita Dan Dua Emosi ~ Paling best sebab dua-dua itu berita gembira. Tambah best sebab rasa gembira itu datang selepas duka. Tiba-tiba rasa bagaikan melihat pelangi selepas hujan waktu kecik dulu. Melompat-lompat gembira. Tapi buat masa ni cukuplah sekadar melompat dalam hati sahaja sebab dah tua-tua ni, melompat bukan keupayaanku lagi.  BTW, look forward for January, walaupun tibanya Januari bermakna tambah 'tua' lagi. Tua pun tua lah .. bangga apa jadi tua. 

Yang lebih muda patut belajar dan dekatkan diri dengan yang lebih tua. Sebab makin tua umur kita  .. makin "berharga". After all .. Aku memang taste tua. Melalut!! Jauh betul melalut. OK lah. Nanti kita cerita lagi. At the moment mood hepi. Lalalala ..



13 comments:

eliyaezlinalias said...

Biggie monster eh????
share la kc ---- cemerlang gemilang terbilang gitu!!!!

Huda said...

apalah yang happy sangat tu kc? happy weekend ya..kita pun tak kisah umur meningkat..

RynaHakimi said...

KC walaupun umur meningkat, tetap maintain vogue gitu.. Awet muda.. Usia cuma pada angka.. acecehhh..mcm iklan plak..hehe ;)

gadisBunga said...

KC berapa hb january? saya 25. :D

PCL said...

mood tua tp hati muda....haha. :-*

sudipVSsenduk said...

lagi tua,lagi banyak pengalaman & lagi berharga, mcm barang antik...

diana said...

kongsi2 cerita happy tu meh!!
boleh kita melompat sama.>:)

Melati Qistyna's Mummy said...

dh tua2 ni kan, lompat2 manje bleh la kc...nak lompat cm bebudak malu dah...hahahaha

errr, apakah berita itu.. apapon eppy buatmu juga... :)

norh said...

saya pun tua bila sampai januari..
he he

Kella said...

happy happy slalu ya.. patutla nampak awet muda.. ceria sokmo.. =)

BonekadalamChermin said...

forever young!


:)

~~zAnAfAhMi~~ said...

Wah....kakchik senyum lebar sampai ke telinga. Birthday kakchik dpt hadiah mahal ke?

kak ina kl said...

kadangkala dah berusia ni memang payah nak faham selera orang muda.

Kamu pergi ke majlis kawin nani nanti?