Friday, December 23, 2011

Hujung Minggu Aktiviti Berderet

Saturday. Wahh .. kemain lagi yang tak kerja hari Sabtu guling-guling and  'lepaking.' Santai habis. No rushing ,, No hurry. Unlike me, i have to go to work. Nak ambek cuti, cuti udah berjaya ku habiskan. Yeay!! Pecah rekod tahun ni cuti habis lebih awal, menunjukkan betapa 'happening'nya tahun 2011 ini.

So, pasni nak meraikan pengantin di rumah Kakak Cantek.  Nak bersama-sama meraikan Hari Bahagia Puteri Sulung Kak Nani. Perancangan awal pagi-pagi mahu ke sana tapi alahaiii .. merancang dan kejadian sebenar selalu tak sama, kan. Tak pe .. biar lambat asal selamat ~ Kata orang. I believe my Kakak Cantek sangat memahami. Hihihi. 

Hujung minggu di hujung tahun biasanya orang gunakan peluang untuk bercuti. Unlike me, i have done with  activity "Cuti-Cuti" earlier. Udah tiga kali Terbang tinggi-tinggi tahun ini. Lagipun tiap-tiap tahun hujung tahun mesti cuaca tersangat la "unfriendly", pastu aktiviti Aku Nikahkan Dikau berderet. Every weekend booked. So, carry forward sahaja aktiviti Cuti-cuti kita or .. plan smarter by do it earlier like what i did. Ecece .. nak jugak puji diri sendiri. Hihi. OK lah. Got to go. Happy long Holiday, friends. Eleh .. cuti dua hari pun nak kecoh!! Hihi.


9 comments:

nyanyisunyi said...

salam syg Ella..
emmmm....seronoknya tenguk semua org ada aktiviti weekend ni..akak juga yg dok terperuk takde kat umah kat opis...uwaaaaa..sedihnya..nak balik kg pun kena pikir2 bujet..tak lama lagi sekolah nk buka...so kena kontrol bujet pulak...

MaryaYusof said...

Selamat bercuti-cutian jugak...hujung2 thn mmg musim mengawan ;)

diana said...

bergambar sakan la akak kita ni hari ni..muahahah

aqishah said...

keje ke kak chik?.. alolo ciannya.. bestnya cuti kan.. huhuhuhu

kakyon said...

hapening betul hari ni kan KC. perkara yg x di sangka belaku.ada hikmah di sebaliknya..merapatkan lagi silaturohim...sayang KC..muaaaahhhh..

azieazah said...

Cuti walaupun cuma 2 hari, jika kena pada plan dan programnya, pasti menyeronokkan!


“Sampai hati HANIS AZLA buat aku menangis berkali-kali...”

missNick said...

kak chik....nanti update majlis kawin umah kak nani ek hehe...tq :)

Melati Qistyna's Mummy said...

penat kah ngan xtvt berderet tu.... blog x update pong....hehehehee

Cik Ina Do Do Cheng said...

hidup ni kena dinikmati kak chik, barulah rasa setiap saat tu bermakna : )