Thursday, December 29, 2011

Hujung tahun 2011

Bye Bye 2011. Welcome 2012. Camna korang rasa ? Best tak korang? Suka tak? Satisfied with your 2011 achievement? Dah mula pasang azam, impian dan angan-angan untuk 2012?

As for me .. Biarlah ku simpan untuk diri sendiri tetapi sejujurnya .. masih banyak yang perlu diperbaiki. Almaklumlah .. kita insan yang tak sempurna .. banyak kurang sana sini. Tapi kalau kita ikhlas nak berkawan, maka terimalah 'each other' seadanya dan dalam waktu yang sama keep on improving and upgrading. Chewah .. mcm la kau Pakar Motivasi, Ella oiii. Hihihi

A lot of interesting things happened during the last week of 2011. A lot .. dan semuanya melibatkan my kesayangan. Nanti kita updet kat sini agar boleh dijadikan kenangan me and my kesayangan di masa tua nanti. Buat masa sekarang ni rasa yang ada hanyalah PENAT sebab semalam kita ke Utara menguruskan hal-hal duniawi dan pagi tadi ke Putrajaya untuk menguruskan satu misi. BTW, thank you readers yang tetap datang ke Blog kita walaupun kita tak da entry seharian semalam. Keluar pagi pukul 8 balik pukul 10 malam. Pastu line internet tersangatlah sengal. Wahai UNIFI .. cepatlah sampai area rumah ai. Hihi. Eh .. go to go lah. Jap-jap lagi jumpa lagi ye. Bye.



14 comments:

Cikpuan rara said...

selamat tahun baru kak =)

Mama Zharfan said...

selamat thn baru utk kc :) :) ntah bila dpt bertentang mata...;)

Citarasa Rinduan said...

selamat tahun baru kakcik
azam ayu...
banyak..
tapi kalau ayu berhajat nak jumpa kakcik okey taK??

[n a j e e b] said...

happyyyy new year my gojes & vogue sis! hehehe!

kakcik said...

Semoga segala perancangan untuk tahun 2012 dapat berjalan dengan lancar. :)

eliyaezlinalias said...

2011 yg penuh warna~~~
2012: semoga dapat menjadi muslimah yg lebih baik~~~

Tina Othman said...

moga 2012 kehidupan kita semua akan lebih baik lg

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat tahun baru akak ku cayang

AzNuRuL AzMaN said...

wahai unifi..cepat la sampai area rumah saya juga..broadband cam siput dan astro asal hujan je out..unifi pls come to me =P

Anonymous said...

sy sukaaa sgt blog neh.. stiap ari tgok sbb k.chick stiap ari update.. :))) nk sy click iklan stiap ari kat sni?

Cik Ina Do Do Cheng said...

SELAMAT TAHUN BARU 2012 KAK CHIK. semoga tahun ni dan tahun seterusnya, hidup kak chik akan lebih bersinar.

ziana said...

Bye KC..Jumpa next year..he..he..

Chekgu Azrine said...

happy new year sis KC!!

sarah said...

selamat tahun baru...suke ler blog nih..nanti saya datang lagi...