Rindu masakan Malaysia di Bandung?

Monday, December 19, 2011

Just nak share dengan readers yang mahu terbang ke Bandung atau berimpian nak ke Bandung dalam waktu terdekat ni. Kalau agak-agak dah rindu dengan masakan Malaysia, sila lah ke Paris Van Java dan makan di Restoran ini.


Kuetiaw Goreng Penang

Nasi Goreng Kari ..

Set Tomyam dan Telur Dadar ~ Makan bertiga bersama Hanis dan Kak Nani

Allisya pilih Choco Fantasy
Lepas minum Nata De Choco ini bolehlah berfantasi .. Hihi.

Choco Delight ~ Dibuat dari Choco Crunch
Indonesian are very creative in food presentation and food ideas. 
Don't forget to enjoy 'makan-makan' if u are there.

Haipp .. Jangan lupa guna Sedotan tau. 
Buruk sangat kalau gogok terus dari gelas, kan. 

Kalau mahu tempat tinggal yang selesa dan boleh lepak golek-golek ramai-ramai, jangan lupa baca kat sini.



You Might Also Like

25 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here