Monday, December 26, 2011

Sesekali Tukar Selera ..

Sesekali menukar selera. Itupun setelah beberapa kali diminta oleh Aiman. Sabar. Nanti Mama usahakan ~ Hmmm .. camtu la janji kita. Akhirnya malam semalam, berjaya jugak kita tunaikan hasrat dan permintaan Aiman.  Walaupun penat sebab siangnya terpaksa menguruskan itu dan ini, 'drive' situ dan sini tapi mengenangkan itu sahaja masa yang ada, maka ku gagahi juga.

Beef Steak with Salad and French Fries ~ Dinner family kami malam semalam.
Licin diaorang makan.

14 comments:

LidaRahim said...

cam menarik daging tu.. ehem nanti KC sharekan resipi ek?

Princess Nur said...

sedap tu..nur pun tukar selera gak semalam.. makan kuetiaw sizzling ;)

Tina Othman said...

nyum, kc nak resepi ye, sesekali boleh lah feeling dinner omputeh pulak lepas ni hehe

kasihibu said...

weeeiiii..rajin kc
sesekali ubah selera sedap juga kan?

POSH76 said...

western food DIY mmg berbaloi....

Izan Ishak said...

yelah KC... mehlah share resepinya. menariknya!!!

Ibu Darwisy said...

menarik..tertarik..tapi my hubby x suke betul western² ni KC.. :(

nyanyisunyi said...

sesekali ubah selera makan cara mat salleh ni memang best gak kan KCE

el said...

kc masak ke tu..wahhh terlius sudahh

Daddy Ziyyad said...

kalau mcm tu rupanya, mmg patut licin dalam masa 5 minit! hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh..bestnyer.adik tak pandai masak camni KC, tak pernah cuba pun.huhu

Pok Amai-Amai said...

KC masak sendiri ke? Ctk presentation tu.

=)

C-I-K-I-N-T-O said...

Pergh..meleleh air liur. haha

p/s: bila nak update cerita kenduri rumah kak nani nih :))

kakyon said...

nmpk sedapla KC..nk masaklah minggu ni..bleh share resepi?