Sunday, January 29, 2012

Jumaat yang padat

Jumaat lepas yang penat dan padat*walau cuti, tapi penuh aktiviti"


Temujanji pertama ~ Pukul 6:30 pagi di dapur sendiri. Orang cuti bangun lambat, tapi kita pagi-pagi dah bermesra dengan senduk dan kuali. 

Temujanji ke dua ~ 10:00 - 3:00 petang.
Urusan Money Matters*banking* dan Makan dgn teman. Mewah "lunch", kan. Alhamdulillah*orang belanja*Hihi.

Pastu buru-buru order kek ni untuk Aktiviti dengan Famili di hujung minggu. Last minit .. sib baik Ninie boleh buat. Wahhh .. meriah betul cuti 9 hari ai u.

Jap .... ada lagi. Belum habis lagi perjalanan di Hari Jumaat yang padat. Aktiviti Hari Jumaat diteruskan dengan kesayangan sehingga tengah malam. Nanti kita tulis kat sini, untuk dikenang bersama*mana la tau kot tua esok pelupa .. boleh la Flashback zaman muda dengan baca blog ni*Hihihi.


9 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

Betul tu, tulih je apa yg terlintas... Sok2 lupa, leh selak2 blog...hehehehe

Kancilbiru said...

ish ish...KC ni suka sangat upload pic makanan...terliur aii tau...hhehee

Izan Ishak said...

kakchikkkk.... nak telur masak kicap tu jugak!

Pok Amai-Amai said...

Sy pun nak flashback zaman primitif dulu. Hahahahah...

Lauk2 yg KC msk tu mmg...ish! Lapar!

Gadis Gingsul said...

akak,,,,KC sebok btl ehhh,,,akak boleh tak bagi tuu,,,Lapar Lah,,

laskar pelangi said...

kakchik! lapar la fulakkkkk =)

azian said...

amboiiii....
mewah betul tu hahhh lunchnya...heheheh

Mama Ema said...

betul tu kc..kalau tak letak dan cerita memori mesti akan lupa

aqishah said...

kekdg nama jer cuti tapi aktiviti full... fenat nak rehat... huh