Monday, January 30, 2012

Me, Nani Rostam & Yanti

Temujanji ke 4 di hari Jumaat yg padat ~ Dating dengan girlfriends sesekali memang la terapi paling baik buat kami yang sokmo bizi. Sayangnya Dr. Rozzana dilanda situasi superbizi. Paper Marking Marathon in progress. Subjek - Sains Kesihatan. Pening. Jangan sapa berani kacau. SMS i pun dia tak da masa nak layan. So my dear sister Kak Zana, the eating, chatting and laughing activity at Concorde Hotel, KL on Friday nite was without u.  Kalau u ada, lagi meriah lagi la gelak. Please settle down with your workload a.s.a.p cos we are sooooooo .. rindu kat u. 


Ginger Tea satu jug milik kita. Kak Nani dengan Mango Lassi dan Teh Tarik Yanti. Paling berbaloi dah tentu lah se jug Ginger Tea pilihanku itu.

Bizi-bizi diaorang ni. Disebabkan tak da orang nak layan ..  pandai-pandai la bawak diri dgn ambek gambar sendiri*sambil feeling syok sendiri*Hihi.

Tom Yam Tallay, Soto Ayam dan Ciskek. Tom Yam tu, sumpah tak sedap!!

Yanti yg selalu stress .. stress .. bizi .. bizi. Accounting Report, Management Report .. meeting@HQ ~ ayat feveret dia. Dipinang subsidiari lain DRB, Boss tak bagi pegi. Suruh dia "Up" sikit Yanti. Hihi.


Ini tidak adil .. tidak adil*ala-ala lagu Yuna* kalau gambar Kak Nani satu jer. So, haruslah letak gambar ni jugak. I kan adil dan sayang dua-dua. 

Gemuks nya diri diapit dua jelitawan tinggi lampai kurus melidi. Mak nak kurusssss .. Cehhhh .. dan dan tu semangat tapi bila makan tak hengat. Kahkahkah.

13 comments:

Queenie said...

dah lama tak bawak anak2 swimming kat Concorde...

tomyam tu mmg nampak tak sedap puuun hehehe

Izan Ishak said...

izan suka tgk ketiga2nya... gojessss!!!!

diana said...

tomyam apa putih macam tu??kita suka tomyan yang putih jernih..heheh

diana said...

eh!!tak la jernih sangt..keruh je..muahahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mana ada akak gemuk?huhu


akak ciskek tu mengancam

POSH76 said...

bess gathering camni

LYAfrina said...

bestnyer sesekali bkumpul kan..lay pon..slalu gak bkumpul & mkn2 dgn befren...

eyhh..kak nani tu bkn ke mama hanis zalkikha??

kakyon said...

waa..seronoknya adik2 bertiga nie..

Hanis Azla said...

seronok tengok 3 jelitawan ni..

qemaishak said...

Tomyam tu tomyam santan ke kakchik? nampak warna tak menarik hehe

Pok Amai-Amai said...

Lah...KC gemuk ka? Mane ade! Ishhh!!

el said...

kak nani tu kan kc el suka tgklah dia tu..muka awek muda betul...:)

Rozzana said...

Alahai..jelezzzz nih....awat tak ajak? hehehe...