Monday, March 26, 2012

Hello Readers ~ 60 minutes Entry

Hello ... 
Saya sudah keluar dari pertapaan. 
Seronok jugak sesekali main sorok-sorok dan menyepi.
Hehehe

Setelah bertapa memikirkan apa yang terbaik untuk Blog Misz-Ella, keputusannya adalah I am no longer Public. I have decided to private kan my blog. Wahh .. bunyi cam hebat, kan. Exclusive gitewww. Hehehe.

Cukuplah dua tahun berkongsi rasa berkasih sayang dengan readers di blog 'humble' ini. Cukup lah dua tahun entry-entry kelakar, sedih, selamba, berkongsi pengalaman dan cerita, tips, resepi dan macam-macam lagi menjadi hiburan dan teman bagi mengisi ruang-ruang sepi dan bosan. Dua tahun yang buat saya benar-benar gembira. Dua tahun bertemankan 2000 pageview setiap hari yang entah dari mana datangnya. I'm happy with what i'm doing tapi mulai saat ini saya sudah tidak mahu lagi berkongsi. Ecece ... bunyi macam merajuk, kan. Tak lah. Tak merajuk tapi saya orang biasa-biasa. Bukan artis. Bukan selebriti. Tiada istimewa. So guys mekaseh ye. Either i know you or not, Terima Kasih banyak-banyak dari saya. Terima Kasih datang dan hargai tulisan entah apa-apa saya. Saya terharu dan gembira. 60 minutes from now .. Misz-Ella's blog will go private and i have decided to pick and choose my readers. Either you email me here or comment this Entry and i will definitely consider you as my reader. Sekian. Bye.


10 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

cepat2 sapa yg tak email lg tu...kalau tidak rugi oooo....

walaupun D kenal kc dlm alam maya...tapi rasa mcm pernah berjumpa...syg kc ketat2...i lebiu lah kc...

Pok Amai-Amai said...

Tak apalah KC klu sy tak terpilih. Tapi sy tetap tak reti bahasa, still nak bagi gak email address...hahahah!

mommyfara@gmail.com

Tapikan KC, sy doakan KC sentiasa bahagia dan happy dgn life KC. Sila kekalkan imej cool KC ya? Hehehehe....

AzNuRuL AzMaN said...

ala..nape nak private KC..invite saya tau..suka je dgr KC pokpek2 =)

!eNa PnG said...

nak private la pulak KC... tak pa,buat yg terbaik kak.. pas nie xdapat la na baca crita2 terbaru...

nie email iena.. mamapink07@yaoo.com

Take care ya...

Marina Monroe said...

Salam,

Kenapa? Merajuk ker?

miloais milo said...

kakchik merajuk kah???
ala.... ala.....

mama maman aka yana said...

jgn lupa invite me.. sasau tau tak dpt bc blog KC.. huhuhu

mama maman aka yana said...

eh.. email mama nih ye..

mmaiman765@gmail.com

tq

pinky said...

jgnlah kak..

Peri PiA said...

kc!!!jgn lupe pia ok

beatrizyoana@gmail.com

huk2