Tuesday, March 20, 2012

Kembali mengajar bulan hadapan

If everything goes well, bakal kembali ke Lantai Tari sebagai Pengajar. Class .. .. dont worry. We will do it soft and steady so that you tak terkejut tapi "pain" itu mesti. No pain no gain. Kata nak cantek macam ai, kan. Ecece .. cantek la sangat. "Teacher perasan!!!!" Kahkahkah.

Once upon a time. 
Grup ni dah berpecah membawa haluan sendiri. 
Yang masih setia kekal bersama hanya saya, Zana, Yanti dan Nana.
Hopefully, dgn izin Allah SWT .. Persahabatan kami dirahmati. Shower with laughter and love. Sahabat untuk selamanya lah hendaknya. InsyaAllah. Amin.

15 comments:

Azizah a.k.a N.a.z said...

kelas aerobik? menarik!!

kakcik said...

Lamaaaa dulu kakcik pernah ikut kelas aerobik. Lepas tu terus senyap! :)

Daddy Ziyyad said...

wauuuu..KC cikgu senam aerobik ya dulu...dah nak mengajar kembali? kat mana kelas..mana lah tau wife saya bolej join..kekeke

gadisBunga said...

saya punye soalan sama mcm DZ (minus wife nyer part je!)

Kancilbiru said...

kat mana ni? teringin nak join ;)

miloais milo said...

aerobik??
iols tak penah try taw!

Alin Marlini said...

kat su ke kak chik?

Pok Amai-Amai said...

Amin KC...Amin!

IShh...KC mmg mommy yg active! Cool!

Ati Masrif said...

sahabat sejati sukar di carikan ella
tapi ati tahu ella ni mesti sahabat yg best in the world.

Chekgu Azrine said...

selamat sehati berdansa erk..

cahaya mata said...

wow..cikgu aerobik rupenye..mesti selim melim ni bdnnye..

Ms Fai said...

wah, seronoknye! teringin nk join kelas aerobik tpi xde geng... hehe ;)

Ms Fai said...

wah, seronoknye! teringin nk join kelas aerobik tpi xde geng... hehe ;)

el said...

kc..nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnn
bestnyeeeeeee

alinac lover said...

wah kak! curlas la.. best tu jd teacher hehe