Sunday, March 25, 2012

Sessi luah rasa dan bergembira

Aku penat tahap melampau sebenarnya. Bangun pagi sapu sampah, mop lantai, mesin dan jemur kain rehat 10 minit mandi dan vroommm sorang-sorang ke Meru. Lepas minum dan 'tapau' makanan kita pulang ke SU. Sampai rumah, aku terus basuh kereta sendiri. Malas nak buang masa sejam dua kat Car Wash. Mata pun dah tak tahan derrrr.

Kepenatan tahap melampau sampai terlelap disiang hari  .. something which i never done before.  But i'm smart, 10 minit sahaja ku layan permintaan mata yang mahukan bantal. Pastu Eh .. tak boleh ... tak boleh ... nanti pipi tembam .. nanti sembab .. nanti mcm makcik-makcik .. hehehe.  Terus bangun dan layan CD aerobik terbaru dan fikirkan 'careography'.




Walau penat, masih sempat menghadiri Sessi Adinda-Kekanda sebelah petang untuk Sessi luah rasa dan bergembira. Kekanda nak jumpa Adinda dari minggu lepas lagi .. hanya harini Adinda free. Kebizian melanda la Kanda, Dinda every night got things to do. Sori eh. Hihihi.



2 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

semalam pun terlelap siang dek krn mengantuk sesangat. maklum le bila baby tidur tak lena. dgn maknya pun tidur terganggu.

mama maman aka yana said...

kc.. sebelum nih kc privatekan blog eks.. terkejut tau..