Wednesday, May 23, 2012

Antara Kepulan Asap dan Air Yang Menitis

Satu Malam di Restoran Windmill ..

Hmmmmm .. Yummyy!!

Asap dah kurang ... Marilah bersantap.

Healthy Juice ~ Green Apple, Cucumber, Celery and  ....? lupa pulak dah*nampak sangat dah tua*Hehehe.

Satu kejadian di Hari Sabtu Malam Minggu ~ Sessi Luah Rasa with one of my kesayangan. Mula-mula dia buka cerita bahagia .. tapi akhirnya bersulam duka sampai menitis airmata. Kehilangan memang menyakitkan .. terutamanya jika dia pergi selama-lamanya menemui Yang Maha Esa. Pergi tak kembali meninggalkan kita dengan 1001 kenangan suka dan duka. Yang tinggal, harus pasrah dengan tiap ketentuan .. hidup harus diteruskan. Jadikan kenangan sebagai azimat dan kekuatan. Aku tumpang terharu dengan Kisah Cinta Yang Syahdu itu. Aku doakan kau kuat, kawan. BTW .. Mekaseh belanja.

20 comments:

Azian Elias said...

al fatihah buat arwah..

p/s: food kat situ masin sikit kan.

♥MAMASYAZA♥ said...

sedapppnyeeeee

pena rozie said...

sedapnyer. tengah lapar lak tu.

Kancilbiru said...

ish ish....

*tutup mata* hehehe

Mama Likha said...

tknk baca blog kc dahhh... *kite puasa ni !! lalalalallalalala dugaan !! :p

diana said...

al-fatihah untuk yang dh pergi..

kakchik..ni la gambar air paling mengiurkan sepanjang melayan blog kakchik selama ni

Yaya Azura aka Naz Azra said...

udang...udang...
tak tahan tengok udang tu..tengok isi udang tu..haish..nasib baru lepas lunch.

gadisBunga said...

balik karng nak buat jus timun, epal and celery. tapi mesti rasa tak sama sebab bahan tak cukup. cepat ingat KC! :D

Ain Syafieqa said...

sedapnyeee..bru pas lunch ni rsa nk mkn blik.haha...

bujal X said...

terliur kat udang tu ha~~

atie aizam said...

fuhh.. mencabar nafsu mkn sya yg dlm pantang ngee~

~ yus ~ said...

kenapa saya terliur tgk jagung je?....huhu, teringin terus....

JaSSNaNi said...

perghhh.. sedap betul makan berasap2 tu.. lagi2 nampak menu yg membangkit seleraku.. nyummyyy...

Pok Amai-Amai said...

Restoran Windmill tu kat ne KC? Mcm best je ape yg KC mkn tu. Yummeh!

Qaseh said...

K.Ella nanti try plak burger besar :)

laskar pelangi said...

adesss!nampak menyelerakan;))
siap ada jagung tu..tomato ke tu?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

macam nak menetes air liur adik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

KC..pernah gi bagan lalang tak?jom kita gi sama nak

el said...

sedapnye..terliur sudah

Peri PiA said...

Al-Fatihah

yummy